Na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica ove godine se našla Scarlett Johansson i ponovila svoj uspjeh od prošle godine.

Galerija


34-godišnja glumica, u posljednje vrijeme najpoznatija po ulozi Crne udovice u filmu s najvećom zaradom u povijesti, "Osvetnici: Završnica", zaradila je 56 milijuna dolara, u razdoblju od srpnja 2018. do lipnja 2019., prema listi deset najplaćenijih glumica objavljenoj u petak.

Vezani članci Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu Ana Gruica (Foto: Instagram) Izazovno izdanje poznate Splićanke dokazalo zašto ju zovu "The Body", a jedan je detalj ukrao svu pažnju

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara zauzela je drugo mjesto sa zarađenih 44,1 milijuna dolara, dok je Reese Witherspoon, producentica i glumica u seriji "Velike male laži", treća s zarađenih 35 milijuna dolara.

Elisabeth Moss, koja glumi u distopijskoj seriji "Sluškinjina priča" i australska glumica Margot Robbie, nalaze se među deset najplaćenijih glumica po prvi put, pri čemu je prva zaradila 24 milijuna dolara, a potonja 23, 5 milijuna.

Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron i Ellen Pompeo, također se nalaze na listi.

Forbesova procjena temelji se na istraživanjima tržišta, zaradi filmova i serija te razgovorima s djelatnicima filmske industrije. (Hina)