Andrija Čudina se bavi proizvodnjom vina i ulja, ugostitelj je i radi za jednu slovensku tvrtku, a s ocem Jurom će pomagati farmerima u showu "Farma More i Maslina".

Galerija


Jure Čudina je već poznat gledateljima kao mentor farmerima u showu "Farma More i Maslina", no njegov sin je novo lice koje će upoznavati kroz nadolazeće epizode. 

Vezani članci Sanja Emm Sanja ispala s Farme i otkrila na što se nikako nije mogla naviknuti, a i tko će joj najviše nedostajati Sanja Emm - 2 Sanja je zauvijek napustila Farmu, a nama je priznala što joj je najviše laskalo dok je na njoj boravila

Andrija nam je otkrio kako je reagirao kada je saznao za ulogu svog oca, iskusnog pomoroca i ugostitelja u realityju Nove TV. "Sasvim normalno. On je glumac od davnih dana i samo sam čekao kad ću ga vidjeti na televiziji", ispričao je 33-godišnjak iz Pakoštana. 

Nije mu bio problem pridružiti se ocu u showu i pomoći mu s podučavanjem farmera novim poslovima. Naime, Andrija je svestran i bavi se proizvodnjom vina i ulja, ugostiteljstvom i radi za slovensku tvrtku koja izrađuje mobilne kućice. "Da, svestran sam i radim više poslova. Mislim da je dosada najgora stvar u životu", istaknuo je. 

Otkrio nam je i kako je zadovoljan farmerima i njihovim radom. "Prezadovoljan sam. Ugodno su me iznenadili, vrijedni su u svemu te se dobro brinu oko životinja", ispričao je Andrija. 

Mentorov sin će privući pažnju nekih gledateljica pa smo saznali njegov ljubavni status. "Imam dobru ženu i dvoje male djece. U braku smo 11 godina", rekao je Andrija. 

Suprugu je upoznao kada je došao u Slavoniju pomoći svom bratiću da podigne pekaru na noge. "Uspjeli smo i ona je tamo radila kao prodavačica, a inače se školovala za odgajateljicu, odnosno tetu u vrtiću. Tako smo se upoznali i preselila je iz Slavonije u Pakoštane. Jako sam sretan sa suprugom i hvala bogu, dobli smo i dvoje divne djece", istaknuo je Andrija. 

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz