Sarajevo Film Festival 2015

Glamur, crveni tepih, zabava i najbolji komadi odjeće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski festival u Sarajevu - taj je grad pretvorio u središte zabave. Sinoćnje otvorenje slavilo se do dugo u noć. Brojna imena iz svijeta zabave sinoć su blastala na crvenom tepihu i na velikoj zabavi povodom otvorenja.

Dalibora Matanića, na crvenom je tepihu dočekao pljesak! Hrvatski predstavnik, s filmom Zvizdan, nakon brojnih uspjeha, hrvatske boje brani u susjednoj zemlji.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski "Stvarno sramota" Evo kako je Tony Cetinski reagirao nakon što su mu otkazali koncert u Sarajevu: "Nek' sam i ja to doživio..."

Na pitanje očekuje li nagradu, Dalibor Matanić je odgovorio: 'Ma ne znam, ali odlična je prilika za regionalnu promociju. Mislim da će ga ova publika jako dobro shvatiti'.

Zvijezde na dlanu obožavateljima. Uz autograme, svatko je htio barem jednu fotografiju s nekim tko je šetao crvenim tepihom.

Brazilski film "Druga majka" otvorio 21. Sarajevski filmski festival

Za ovu priliku odijevali su se najbolji komadi odjeće, a Matija Vujica na crvenom tepihu imala je devet svojih kreacija. No na crvenom tepihu najveća je zvijezda bio ovaj muškarac! Bosansko hercegovački glazbenik za kojim je publika vrištala.

Božo Vrećo otkrio je kako ispod suknje nosi hrabrost. Iza crvenog tepiha i cijelog glamura, kažu glumci, težak je njihov zanat!

'Jako je teško! Posebno ovo vrijeme financijske krize. Kriza je i u umjetnosti, u mentalitetu... u svemu', rekao je Miloš Samolov. Ali nema krize kada je ljubav prema Sarajevu u pitanju. Navodno su novinari krivi za to što svi vole ovaj grad!

A trenutačna su stvarnost filmovi! Koji su uz brojne tulume, glavni adut ovoga grada!

 

Fotografiju objavljuje Sarajevo Film Festival (@sarajevofilmfestival)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene