Sarah Paulson u vezi je sa 74-godišnjom zvijezdom serije "Dva i pol muškarca". Zajedno su već gotovo tri godine.

Galerija


Glumica Sarah Paulson iznimno je cijenjena u svom poslu, no najviše je pozornosti privukla svojom ljubavnom vezom. Naime, Sarah je u vezi sa 74-godišnjom zvijezdom serije "Dva i pol muškarca", glumicom Holland Taylor. Zajedno su već gotovo tri godine, a o vezi je Sarah progovorila za digitalni magazin The Edit.

Vezani članci Sarah Paulson i Holland Taylor Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Ove poznate dame ranije su ljubovale s muškarcima, no zasitile su ih se i sad su u vezama sa ženama

"Moji životni odabiri su nekonvencionalni. U vezi sam sa znatno starijom osobom i mnogi ju zbog toga smatraju fascinantnom i čudnom u isto vrijeme", rekla je Sarah. Mnogi su je upozorili da je zbog veze narušila karijeru. Ona od toga i ne bježi.

"Ja sam žena određenih godina koja je odlučila da ne želi imati djecu i kojoj je karijera prioritet. Ja sam kapetan svog broda i nikad nisam tražila potvrdu za svoja djela. Kada su ljudi saznali da sam u vezi s Holland, mnogi su mi rekli da bih trebala biti oprezna i da će moja ljubavna veza negativno utjecati na moju karijeru, a ja o tome nikad nisam razmišljala", priznala je glumica.

Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1
Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia