Šuškanja o Holland Taylor i Sarah Paulson krenula su nakon zajedničkog pojavljivanja na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa prije dva tjedna.


Holland Taylor i Sarah Paulson nakon nekoliko tjedana šuškanja priznale su da ih povezuje puno više od prijateljstva. Velika zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', 72-godišnja diva Holland Taylor, otkrila je da je već više od četiri mjeseca u vezi s 32 godine mlađom glumicom Sarah Paulson.

Vezani članci Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Zaljubile su se prije tri godine: Slavni par koji nije briga što javnost misli o njima Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Oduvijek je voljela starije žene: Slavna glumica ponosno prošetala sa 75-godišnjom partnericom

'To je najljepša stvar koja se mogla dogoditi u mom životu. Dugih 15 godina pila sam antidepresive i toliko sam bila potonula da se danas pitam kako sam uopće uspjela ostati živa', rekla je glumica za People te objasnila da ju je ljubav spasila od dugogodišnje borbe s depresijom.

Šuškanja su krenula nakon zajedničkog pojavljivanja na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa prije dva tjedna. Sarah Paulson je svoju naklonost ženama javno obznanila već 2004., kad je prohodala s glumicom Cherry Jones, a Holland jednostavno nije željela da njezin ljubavni život bude tema javnih razgovora pa je to krila.
 

 

@abigailwarren74 #sarahpaulson #hollandtaylor

A photo posted by I DONT OWN ANY OF THESE EDITS (@kiss_my_ahs_) on

 

#tbt #jessicalange #sarahpaulson #hollandtaylor #criticschoice

A photo posted by Jessica Lange Fanpage (@ahsnamegame) on