Sarah Michelle Gellar objavila je na Twitteru da otkazuje pretplatu na Vogue.


Kim Kardashian i Kanye West zvijezde su novog Vogue izdanja za travanj.

Vezani članci Freddie Prinze Jr. 90-ih je stekao titulu srcolomca i zavodnika, a danas je posvećenoj samo jednoj ulozi zbog koje se odrekao slave Kamala Harris Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

Iako par blista na naslovnici, nisu svi oduševljeni njihovim uspjehom.

Glumica Sarah Michelle Gellar na svom je Twitter profilu objavila pomalo uvredljivu poruku povodom najnovije naslovnice Vogue magazina.

'Čini se da otkazujem svoju pretplatu na Vogue …Tko je sa mnom??', napisala je i time pokrenula cijelu lavinu komentara.

Dogodilo se! Kim je napokon uspjela!

Odmah se javio Jonathan Cheban, najbolji prijatelj Kim Kardashian, koji je Sarah upitao zašto joj to smeta, piše US Weekly.

Također su se javili i ostali prijatelji Kardashian koji su stali u obranu Kim i Kanye Westa.

Urednica magazin, Anne Wintour, komentirala je taj incident.

'Po mom mišljenju, oboje su šarmantni i divni i ovo je naša zajednička ideja. Vjerojatno ste pročitali kako me Kanye molio da stavim njegovu zaručnicu na naslovnicu Voguea no to nije istina. Nije ništa takvo napravio. Tračevi su možda bolji za čitanost, no činjenica jest da su oni lažni', rekla je Anne.

'Kanye je odličan pjevač i kulturni provokator dok Kim ima snažan karakter i stvorili su svoje mjesto u svijetu. Za to je potrebno puno hrabrosti', dodala je.

Gellar nikada nije bila na naslovnici ovog prestižnog časopisa i možda upravo ovdje leži problem. Iako je bila na naslovnicama British Ellea, Self-a, Allurea, InStyle-a, i Seventeen-a. čini se da je upravo Vogue trn u njezinom oku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook