Iznenadili sve

FOTO Nekadašnji lomitelj ženskih srca danas izgleda ovako!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. ne fotografiraju se često skupa, no kada to konačno naprave - oduševe sve fanove.

Slavni supružnici Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr., koji su zajedno gotovo 12 godina, nisu zajedno prošetali crvenim tepihom još od davne 2007. tako da je selfie, koji je 'Buffy - ubojica vampira' nedavno objavila, iznenadio mnoge.

Pogledaj i ovo David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Godinama se skriva od medija Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

Sjećate se njih? Buffy i Angel pozirali zajedno

Gellar, koja se priključila Twitteru 2013., najavila je obožavateljima da im priprema iznenađenje. 'Hajde, ljudi, skupimo 200 tisuća 'followera' i možda vam priredim nešto posebno za uzvrat...', napisala je na svom Twitter profilu.

Kada je 'Buffy' dobila ono što je htjela, počastila je obožavatelje fotografijom na kojoj pozira sa svojim suprugom. 'Samo zato jer je posebna prilika... Hvala mojim obožavateljima na njihovoj odanosti i potpori. 200 tisuća!!!' - napisala je u opisu fotografije.

Gellar i Prinze Jr. imaju 4-godišnju kći Charlotte i 18-mjesečnog sina Rockyja, a glumica je nedavno oduševila obožavatelje fotografijom na kojoj pozira sa svojim bivšim kolegom Davidom Boreanazom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene