Zauvijek će ostati zapamćena po ulozi koju nikako nije željela. Da je odbila ulogu bila bi to najveća greška u njenoj karijeri.


Sarah Jessica Parker ušla je u legendu glumeći lik Carrie Bradshaw u kultnoj seriji 'Seks i grad'. Stekla je globalnu slavu i zaradila više nego pristojnu plaću. Iako su svi tvrdila da je baš ona rođena za tu ulogu, mlada Sarah pokušala je napraviti sve da se izvuče iz ugovora i te uloge.

Fotka koja je sve otkrila: Cure iz 'Seksa i grada' opet na velikom platnu?

Vezani članci Chris Noth - 1 Zaludio je žene jednom ulogom, napravio odvažnu promjenu, a prva se oglasila njegova ljubav sa seta Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Slavna glumica skoro je napustila set megapopularne serije zbog seksualnog uznemiravanja jednog muškarca

Ovu tajnu otkrio je jedan njen kolega koji je surađivao s njom na broadwayskom komadu. Sarah je svoju karijeru započela upravo na Broadwayu i upravo zbog toga nije željela još jednu ulogu u kojoj bi morala ostati godinama.

Stigle i reakcije na izjavu Mr.Biga da je Carrie prava 'kur**'

Bez obzira na to što joj se uloga Carrie jako svidjela nakon što je pročitala scenarij, Sarah je pokušala izbjeći obvezu prema HBO-u. Čak im je ponudila odraditi tri projekta potpuno besplatno, ali na njenu sreću oni na to nisu pristali.

Da je odustala od uloge Carrie, to bi definitivno bila najveća greška u njenoj karijeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook