Evo što su poručili

Stigle i reakcije na izjavu Mr.Biga da je Carrie prava 'kur**'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije par dana Mr.Big je šokirao obožavateljice 'Seks i grada' svojom izjavom, a sada su stigle i reakcije.

Glumac Chris Noth koji se proslavio likom popularnog Mr.Biga (Face) iz serije 'Seks i grad' nedavno je komentirao romansu svog lika i lika Carrie Bradshaw koju je utjelovila Sarah Jessica Parker nakon što su se pojavila šuškanja da je u pripremi snimanje i trećeg nastavka filma – tada je Carrie nazvao pravom 'kur**'.

Pogledaj i ovo David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) procurili detalji Omiljeni par s malih ekrana ponovno je zajedno, pogledajte kako danas izgledaju Faca i Carrie Bradshaw!

'Koliko ih je ona imala? Bila je takva kur**''

Sada se oglasila i jedna od autorica popularnog serijala Jenny Bicks je poručila kako se s Chrisom jedino slaže u tome da je 'Carrie snažna i pametna žena', a kao u lik u seriji je imala oko 20-tak dečkiju s kojima je hodala/spavala.

'Oh, to je tako teška izjava. Možda je Mr.Big zaboravio kako je on prevario Carrie, te je i sam varao suprugu s Carrie. Tako da bih rekla da je to malo pokvareno od Mr.Biga. Nije nimalo kul. Trebao bi biti sretan što ga je primila natrag', poručila je jedna od autorica serije, piše Buzzfeed,

Noth je upetljao u svojim izjavama, pa je putem svojeg menadžera poslao i priopćenje: 'Zanimljivo je kako je zabavna serija poprimila tako histerične razmjere. Naravno da je to bila šala, no uvijek nekako zaboravim da ne razumijem svi moje šale, kao ni svi mediji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene