Sara Vulinović Zlatan gostovanjem u talijanskoj emisiji "Ciao Darwin" pohvalila se na Instagramu.

Galerija


Hrvatska manekenka Sara Vulinović Zlatan oduševila je talijansku publiku u TV emisiji "Ciao Darwin".

Vezani članci Behati Prinsloo Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki smirila je okorjelog zavodnika, pa sad opušteno uživa Ema Kovač (Foto: Instagram) Novi uspjeh mlade Čakovčanke: Toliko je zaludjela Talijane da ćemo ju gledati u njihovu hit-realityju

Nije tajna da naši susjedi vole Hrvatice. Nekada su doslovno poludjeli za Ninom Morić, koja je i dalje tamošnja velika zvijezda, a nedavno smo pisali i o plavokosoj Emi Kovač, koja ih je također zaludjela.

Sada je to učinila i smeđokosa Sara, koja se gostovanjem u emisiji pohvalila na društvenim mrežama. "Ovo je bilo tako divno i zabavno iskustvo. Hvala svim divnim ljudima iz tima Ciao Darwin", napisala je ispod seksi fotografije na Instagramu atraktivna brineta koju na toj društvenoj mreži prati više od 35,5 tisuća obožavatelja.

Mlada Šibenčanka u Milanu živi i radi već 10 godina, no voditelju emisije Paolu Bonolisu priznala je kako je nekad bila vrlo sramežljiva.

"Kao mala bila sam vrlo sramežljiva što se tiče svoje tjelesnosti, no kasnije se to promijenilo. Svjesna sam svog izgleda i da me muškarci gledaju, ali ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Mi Hrvatice općenito smo dosta kritične."

2008. godine Sara je postala prva pratilja Miss Hrvatske, a nakon izbora se zaputila u Milano. Danas je i u sretnoj vezi s Thomasom Flaimom, osnivačem brenda luksuznih cipela Thomas Neuman, a Talijani ih često nazivaju jednim od najljepših i najbolje odjevenih parova.

Sara nema problema ni s dijeljenjem atraktivnih fotografija na društvenim mrežama, pa vjerujemo kako ćemo o ovoj Šibenčanki još itekako čuti. 

Preminula 16-godišnja glumica Mya-Lecia Naylor: Tragedija potvrđena 10 dana nakon što se dogodila