ludilo u Splitu!

Zvijezda regije festival je otvorila u traper bodiju s velikim dekolteom koji je istaknuo njezine bujne grudi!

Sara Jo Sara Jo Ivo Cagalj/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 2 Sara Jo - 4 Sara Jo - 5 Sara Jo - 6 Sara Jo - 7 Sara Jo - 3 Sara Jo - 1 Sara Jo Sara Jo Sara jo i Ziga Sotlar +17 Sara jo i Ziga Sotlar Galerija

Sara Jo odabrala je vrlo zanimljivu kombinaciju za Fusion World Music Festival u Splitu.

Regionalna pjevačica Sara Jo gostovala je u Splitu na Fusion World Music Festivalu i oduševila sve prisutne u svojoj atraktivnoj traper kombinaciji.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Riječ je o višebojnom traper bodiju s velikim prorezom isprepletenim unakrsnim vezicama koji je istaknuo njezino raskošno poprsje i građu. Cijeli modni odabir upotpunila je visokim traper čizmama, traper rukavicama i traper lančićem.

Frizuru je odlučila imati blago valovitu te je šminkom posebno naglasila svoje usne i smeđe oči.

O dvije večeri za pamćenje u Splitu govorio je Ivan Huljić u intervjuu za In magazin. 

"Dali smo ljudima što ljudi vole slušati. Imate u prvoj večeri sve koji su prvi na trendingu na YouTubeu i na drugim digitalnim platformama. U drugoj večeri izvođače koji pune gdje god dođu i koji su najslušaniji zadnjih 15 godina na radio postajama. Kriterij je bio - vole li ljudi, a onda sviđa li se i meni, i onda može.", objasnio je. 

Sara je nedavno javnosti otkrila putem Instagram profila da je u vezi sa svojim plesačem Zigom Sotlarom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara i Ziga su već neko vrijeme zajedno, a čini se kako ih je spojio posao. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo te su zajedno posjetili već nekoliko stranih destinacija.

Sotlar je osim Sare Jo, plesao i s drugim slavnim zvijezdama kao što su: Severina, Nataša Bekvalac, Maja Berović i Rasta.

U zadnje vrijeme objavljuje intrigantne objave zbog kojih joj njezini pratitelji upćuju lavine komplimenata i željno iščekuju svaku njezinu novu objavu.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 +31 Severina - 5 Celebrity Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene