bili su jako bliski

Bivša pjevačica ET-ja shrvana zbog gubitka: "Hranio me kada nisam imala što jesti"

Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram) Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram) +0 Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram) Galerija

Brojni glazbenici oprostili su se od Tigrana Kalebote. Posebno emotivnu objavu uputila mu je bivša pjevačica ET-ja Sara Elena Menkovska.

Glazbeni svijet još je uvijek u šoku i nevjerici zbog iznenadnog gubitka Tigrana Kalebote. Bubnjar Psihomodo popa iznenada je preminuo u 54. godini života. Dan nakon šokantne vijesti otkriven je i uzrok smrti.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Krenula je i prodaja karata Cetinski nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, ipak ima razloga za sreću, najavio je spektakl u svibnju!

Od svog prijatelja i kolege oprostili su se brojni glazbenici. Tugu zbog preranog odlaska Tigrana nije krio ni Tony Cetinski. "O Bože, pa kakva je ovo godina? Počivaj u miru, dragi Tigran Tigi Kalebota. Sućut obitelji", napisao je Cetinski na svom Facebooku.

Od svog kolege oprostili su se i članovi Parnog valjka. "Napustio nas je dragi kolega. Zbogom, Tigi, počivao u miru", napisali su na službenoj stranici.

U posebnom sjećanju Tigran Kalebora ostati će i bivšoj pjevačici ET-ja Sari-Eleni Menkovskoj. Nakon što je došla u Zagreb ruku podrške pružio joj je upravo on. Omogućio joj je da pjeva kod njega u lokalu i pomagao joj koliko je mogao dok se nije snašla.

Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram) Sara Elena Menkovska (FOTO: Instagram)

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti. "Umro mi je moj veliki prijatelj Tigran Tigi Kalebota, osoba koja mi je jedina pomogla i dala šansu da kod njega u lokalu pjevam kad sam tek došla u Zagreb. Zbog njega i zahvaljujući njemu sam uopće uspjela ostati u Zagrebu, financirati sve, od njega sam dobila i sve ostale gaže, upoznao me sa hrpom ljudi, hranio me kad nisam imala što za jesti, bio mi je prijatelj kad sam ga najviše trebala. Uvijek me zvao da me pita kako sam i kako napredujem, uvijek je bio za mene tu, zvao me BABYMIX. Čuli smo se prije par dana da se nakon dužeg vremena vidimo i sjednemo na piće, malo da popričamo, nisam ga stigla vidjeti... Jako će mi faliti i zahvalna sam mu do neba i još dalje za sve što je učinio, za sve što mi je ikada pomogao, za to što je uvijek bio čovjek, što mi je pomogao kada niko nije. Moja sućut njegovoj kćerkici, supruzi i familiji... Šokirana sam i jako tužna... Mirno spavaj Tigi, pamtit ću te dok budem živjela, i svima ću govoriti koliko si velik i jedinstven bio, koliko si veliko srce imao... Fališ...", napisala je Sara Elena na svom Facebooku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene