Mama se pohvalila!

Kćer jedne od naših najljepših glumica rijetko imamo priliku vidjeti, a prekrasna je poput svoje majke!

Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Sanja Vejnović je na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Marte Eve, koju je dobila s bivšim suprugom Goranom Mećavom.

Glumica Sanja Vejnović (60) godinama slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a ima i dostojnu nasljednicu.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''pretekla mamu u ljepoti!'' Jedna od naših najljepših glumica pokazala kćer za koju malo tko zna kako izgleda, a razlog je bio posebno okupljanje!

Na Instagramu je objavila fotografiju svoje 23-godišnje kćeri Marte Eve Mećave, koju rijetko imamo priliku vidjeti, a izrasla je u pravu ljepoticu, poput svoje majke.

"Moja pametnica", napisala je glumica u opisu fotke, a pratitelji su joj poručili da joj je kći prekrasna, dok su mnogi primijetili i da joj sliči.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

Sanja je kći dobila u braku s bivšim suprugom, filmskim direktorom fotografije Goranom Mećavom, od kojeg se razvela 2015. nakon 30 godina braka, a zajedno imaju i starijeg sina Andreja.

Inače, Vejnović je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

"Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", komentirala je jednom prilikom svoju laskavu titulu za DNEVNIK.HR.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene