Sandra Perković prve dane listopada provodi ploveći Jadranom.

Galerija


Iako je listopad stigao i većina nas je već zaboravila ljetovanje i uživanje na suncu, najuspješnija hrvatska atletičarka Sandra Perković uživa u čarima Jadranskog mora.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) U pola sata lajkalo je skoro 20 tisuća ljudi: Seve pozirala u kupaćem kostimu, guza u prvom planu! Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković ponovno obara s nogu na Instagramu: "Jedina koju mi je gušt pogledati"

Sandra se ovih dana na svom Instagram profilu hvali divnim fotografijama s krstarenja na kojem se trenutno nalazi ali i zavidnom figurom koja ostavlja bez daha.

"Sljedeće zaustavljanje, destinacija nepoznata", napisala je Sandra uz posljednju objavljenu fotografiju na kojoj u bijelom kupaćem kostimu pokazuje još uvijek preplanulu put.

Svoje pratitelje Sandra je oduševila pa su joj u komentarima pisali same pohvale.

"Zgodnoćo", "izgori sve", "savršena", "ljepotica", "stvarno sam imao pogrešno mišljenje o tebi, nisam imao loše nego samo pogrešno, pa ti si više nego sexy", samo su neki od komentara Sandrinih obožavatelja i navijača.

Prije samo nekoliko dana Sandra je na Instagramu pokazala tetovaže te svima poručila kako ljeto za nju još uvijek nije gotovo.

Sandra Perković (Foto: Instagram)
Sandra Perković (Foto: Instagram)