Sandra Perković nakratko je zaboravila na brojne sportske obaveze te se uputila na zasluženi odmor.

Galerija


Nakon sjajne sezone, Sandra Perković napokon je našla vremena za odmor.

Vezani članci Andrej Plenković se obraća naciji Plenković o kaznama: "To nerado radimo, ali je potrebno kako odgovornu većinu građana ne bi ugrožavali neodgovorni pojedinci" Epidemiolozi i bolnica, ilustracija U ogulinskoj bolnici u samoizolaciji 48 djelatnika, zaraženi svi radiolozi: ''Umjesto na svoje vjenčanje otišao je u samoizolaciju''

Aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Sandra Perković nakratko je zaboravila na brojne sportske obaveze, uskočila u bikini te se zaputila na krsterenje prelijepom hrvatskom obalom.

No, na odmoru definitivno nije zaboravila na svoje brojne obožavatelje koje tu i tamo počasti kojom fotografijom kako bi dobili barem mali uvid u to kako se zabavlja.

"Putovanja su jedina stvar koju možete kupiti koja vas čini bogatijima", napisala je ispod jedne fotografije, a dobila je samo pregršt komplimenata na račun izgleda.

Sandra je u crveno-bijelom bikiniju otkrila i brojne tetovaže na tijelu, a očito je koliko joj je ovaj odmor trebao i koliko joj godi.