Sandra Perković nakratko je zaboravila na brojne sportske obaveze te se uputila na zasluženi odmor.

Galerija


Nakon sjajne sezone, Sandra Perković napokon je našla vremena za odmor.

Vezani članci Osiguranje za vrijeme predsjedanja Vijećem EU-a Zatvorene ceste i stotine policajaca na ulicama: Policija upozorava građane Zagreba – pripremite se na gužve i zastoje Bivši beskućnik Mire Mrvalj i Josipa Ćirić Bivši beskućnik pokazuje strahote života na ulicama: "Zamislite spavanje s metalnom šipkom ispod glave ili nožem u rukama"

Aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Sandra Perković nakratko je zaboravila na brojne sportske obaveze, uskočila u bikini te se zaputila na krsterenje prelijepom hrvatskom obalom.

No, na odmoru definitivno nije zaboravila na svoje brojne obožavatelje koje tu i tamo počasti kojom fotografijom kako bi dobili barem mali uvid u to kako se zabavlja.

"Putovanja su jedina stvar koju možete kupiti koja vas čini bogatijima", napisala je ispod jedne fotografije, a dobila je samo pregršt komplimenata na račun izgleda.

Sandra je u crveno-bijelom bikiniju otkrila i brojne tetovaže na tijelu, a očito je koliko joj je ovaj odmor trebao i koliko joj godi.