RAZNJEŽILA SE

Sandra Perković dečku i treneru posvetila ljubavnu objavu na Instagramu, a to ne radi tako često

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković inače ne dijeli često slike s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem, no na Valentinovo mu je posvetila objavu.

Bacačica diska Sandra Perković (29) objavila je na Instagramu ljubavnu posvetu svom dugogodišnjem životnom partneru i treneru Edisu Elkaseviću.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

"Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima", napisala je Sandra. Sportašica, koja inače ne dijeli često slike s Edisom, stavila je fotografiju na kojoj se ljube pokraj dupina. 

Sportašica je nedavno u intervjuu za Novu TV progovorila o njihovoj vezi.

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira. Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola", istaknula je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love for you sets my heart on fire 🔥 and makes each day of my life so special ! 👩🏼‍🤝‍👨🏻 Thank you my darling.. I LOVE YOU 😘 Happy Valentine’s Day to all my family and friends! #TeamSP #ForeverYoung #LoveIsInTheAir #ValentinesDay #CoupleGoals #Kiss #Love #Laugh #Together #TravelGirl #TouristLife

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Bacačica diska govorila je i o svom dopinškom skandalu. "Nisam za taj doping tad bila 100 posto odgovorna. Samo sam unijela taj preparat", ispričala je Sandra. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene