Sandra Perković inače ne dijeli često slike s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem, no na Valentinovo mu je posvetila objavu.

Galerija


Bacačica diska Sandra Perković (29) objavila je na Instagramu ljubavnu posvetu svom dugogodišnjem životnom partneru i treneru Edisu Elkaseviću.

Vezani članci Jacques Houdek - 1 Poznati Hrvati obilježili Dan sjećanja emotivnim objavama na društvenim mrežama Sandra Perković Sandra Perković u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, pored fotke bujnog dekoltea poslala znakovitu poruku

"Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima", napisala je Sandra. Sportašica, koja inače ne dijeli često slike s Edisom, stavila je fotografiju na kojoj se ljube pokraj dupina. 

Sportašica je nedavno u intervjuu za Novu TV progovorila o njihovoj vezi.

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira. Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola", istaknula je.

"Bacačica diska govorila je i o svom dopinškom skandalu. "Nisam za taj doping tad bila 100 posto odgovorna. Samo sam unijela taj preparat", ispričala je Sandra. 

Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda