Jača od svega

Sandra Perković progovorila o teškim trenucima: "Padnete i onda počne osuđivanje..."

Sandra Perković Sandra Perković In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković i Paola Valić Bekić Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković našoj je ekipi IN magazina otkrila ponešto o karijeri, prijateljima, ali i dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću.

Odrasla u zagrebačkoj Dubravi, dijamantna Sandra Perković oduvijek je imala autoritativni stav.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Oduvijek su me zvali šefica, jer sam uvijek bila kolovođa, glavna u tome kakve će se spačke raditi, a u vrtiću sam bila takva da nisam mogla dugo spavati, jer mi je to bilo gubljenje vremena", kroz smijeh ističe Sandra koja je otkrila ponešto i o svojim tinejdžerskim danima.

"Majke mojih prijateljica kad su znale da idu sa mnom van, onda su govorile kako sam ja odgovorna, savjesna, neće biti nikakvih incidenata i sve će biti pod kontrolom, pa je bilo ajde, ide Sandra, bit će sve u redu."

Sandra je odavno ispisala hrvatsku sportsku povijest, no ima nešto o čemu baš i ne voli razgovarati kada je u pitanju njezina karijera.

"Taj pad na dopingu gdje ja nisam bila 100 posto odgovorna, osim toga da sam samo unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja sa samo 20 godina i tu je krenula ta moja stopostotna karijera. I onda taj pad. Znači, prvo poletite u smislu da si krenuo dobrim smjerom i onda padnete i onda počne osuđivanje. Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista..."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Ipak, Sandra je u takvim teškim vremenima naučila tko su joj pravi prijatelji, a našalila se i kako je najviše novih prijatelja stekla nakon prvog zlata. "Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola."

Progovorila je i o svom dugogodišnjem životnom partneru Edisu Elkaseviću. "Mi smo krenuli u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Kroz dugogodišnju vezu imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira."

Što je još otkrila našoj Paoli, saznajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene