"To je samo šlag na torti"

Sandra Perković izbacila vitke noge u kratkoj haljinici, pa sve začudila: "Je li to ista djevojka koja baca teški disk?"

Sandra Perković Sandra Perković In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković - 5 +0 Sandra Perković - 4 Galerija

Sandra Perković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini, a u prvom su se planu našle njezine vitke noge i linija.

Naša atletičarka Sandra Perković ostavila je bez teksta svoje obožavatelje koji ju prate na društvenim mrežama i to najnovijom fotografijom koju je s njima podijelila.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

31-godišnja Sandra na njoj pozira u kratkoj crnoj haljini u kojoj je pokazala vitku liniju i noge, a komplimenti su se brzo zaredali u komentarima.

"Najjače oružje jedne žene su mozak, mudrost, šarm i pamet! Fizička ljepota je samo šlag na torti. N.B.", napisala je Sandra na Instagramu uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Bome ti ni šlaga ne nedostaje", Prekrasna si", "Srce lijepo", "Ajmeeee koji top komad", "Omg, je li to ista djevojka koja baca teški disk", "Kako ste vitki", "Lijepe noge", "Ti si kraljica šarma", "Prava ljepotica, lutkica, osoba velika srca puna ljubavi i topline odkad te znam", "Predivna žena", dio je komentara koje je dobila.

Sandra je krajem prošlog mjeseca sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji te je objavljivala fotke u kupaćim kostimima i častila fanove pogledom na njezino isklesano i preplanulo tijelo u badiću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene