vikend uživancija

Sandra Perković zbilja blista: U uskoj opravici pokazala je isklesano tijelo, zbog vidljivih mišića stižu zanimljivi komplimenti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je svojim pratiteljima pokazala kako provodi vikend, a svima je za oko zapelo njezino isklesano tijelo.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) u posljednje vrijeme zaista blista, a da je ljepša no ikada redovito joj poručuju i pratitelji na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Ovoga vikenda je pokazala kako izgleda njezin odmor te je istaknula svoju savršenu figuru u uskoj sportskoj opravici. Sandra ima zašto biti ponosna na svoje isklesano tijelo, a u ruci je držala čašu vina te je s cvijetom u kosi očarala mnoge.

"Uvijek vatrena", "Preslatka si", "Prava kraljica", "Kakvi mišići", "Top", samo su neki od komentara ispod njezine objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Prije samo nekoliko dana Sandra je sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji te je objavljivala fotke u kupaćim kostimima.

Nakon što je sve rastopila romantičnom fotkom poljupca uz zalazak sunca, pratitelje na Instagramu počastila je još jednim pogledom na njezino isklesano i preplanulo tijelo u badiću.

Inače, Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on postao njezin trener.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) +3 Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene