jedva je prepoznali

Smrknutog lica i bez šminke: Glumica poglede privlačila u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: AFP) +0 Sandra Bullock (Foto: AFP) Galerija

Sandra Bullock prošetala je psa po Los Angelesu noseći zimsku jaknu, traperice i crnu vestu, a stavila je i sunčane naočale.

Slavnu američku glumicu Sandru Bullock (55) navikli smo gledati na svečanim događanjima u glamuroznim izdanjima. 

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 2 Njeno lice sve govori Miljenica publike prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka, evo tko joj pruža utjehu u najtežem periodu

No kada ne hoda po crvenim tepisima, Sandra ne mari za šminku i oblači jednostavne odjevne kombinacije. Glumica koja je poznata po filmovima "Cura na zadatku" i "28 tjedana" prošetala je svog psa po Los Angelesu noseći zimsku jaknu, traperice i crnu vestu, a stavila je i sunčane naočale, no svejedno su je neki prolaznici prepoznali. 

Inače, Sandra je prepoznatljiva po svojoj crnoj kosi koju ne mijenja godinama. Glumica je 2013. snimila film "Gravitacija" u kojem je morala biti bez šminke, a kolega na setu bio joj je njezin dobar prijatelj George Clooney. 

"Bog nam pomogao svima kada moj lice počne juriti prema vama", našalila se tijekom intervjua govoreći o 3D verziji filma. Dodala je kako je malo strašno što će kamera u krupnom planu prikazati cijelo njezino lice. 

Sandru često hvale zbog njezina izgleda i tvrde da izgleda 20 godina mlađe od svojih stvarnih godina, a ona je otkrila kako nema neku posebnu rutinu i često eksperimentira s kozmetikom. Ističe kako nije radila nikakve zahvate na licu. "Jedne sam godine prehlađena otišla na Oscare i svi su tvrdili kako sam stavila filere u obraze", prisjetila se glumica. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene