Sandra Bullock uredila se za gostovanje u showu Stephena Colberta, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da je u srpnju ove godine proslavila 54. rođendan.

Galerija


Jedna od omiljenih i najsimpatičnijih holivudskih glumica Sandra Bullock prošetala je ulicama New Yorka gdje je gostovala u The Late Showu sa Stephenom Colbertom.

Vezani članci Jane Fonda Drugi put se udala tri dana nakon razvoda, propao joj je i treći brak, no obilježila ju je samo jedna tragedija Nadia Cvitanović Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?

54-godišnja Sandra zablistala je u crnoj haljini koju je iskombinirala s trendi žutom bundom, a mnogi su primijetili da s obzirom na godine nema nijedne bore. 

Iako su je već nakon dodjele Oscara ove godine mediji napali da je pretjerala s korekcijama lica, a jedni tvrde i da je opsjednuta filerima, glumica kaže da je njezin izgled rezultat samo majke prirode te da je ona protiv plastičnih operacija. 

Sandru ćemo uskoro gledati u novom filmu Bird Box koji ovih dana dolazi kina. Sandra je i na njegovoj premijeri u njemačkom Berlinu izgledala potpuno očaravajuće u svečanoj haljini koja joj je otkrivala jedno rame.

Podsjećamo, Sandra je lošim izgledom nedavno zabrinula svoje fanove, no čini se kako je riječ bila ipak samo o trenutnoj premorenosti i napornom rasporedu snimanja novog filma.  

Sve je zasjenila: Supruga Marina Čilića plijenila pažnju ljepotom na dodjeli stipendija

Severina otkrila tko je ''krivac'' za njezinu novu pjesmu: ''Slušao ju je danima...''

Bivša supruga slavnog glumca i dalje ima savršeno tijelo, ali i novog muškarca u životu