Sandra Bullock uredila se za gostovanje u showu Stephena Colberta, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da je u srpnju ove godine proslavila 54. rođendan.

Galerija


Jedna od omiljenih i najsimpatičnijih holivudskih glumica Sandra Bullock prošetala je ulicama New Yorka gdje je gostovala u The Late Showu sa Stephenom Colbertom.

Vezani članci Sandra Bullock (Foto: IMDB) Od ružnog pačeta do najplaćenije holivudske glumice koja je preživjela teške ljubavne brodolome Slika nije dostupna Sandra Bullock usvojila drugo dijete

54-godišnja Sandra zablistala je u crnoj haljini koju je iskombinirala s trendi žutom bundom, a mnogi su primijetili da s obzirom na godine nema nijedne bore. 

Iako su je već nakon dodjele Oscara ove godine mediji napali da je pretjerala s korekcijama lica, a jedni tvrde i da je opsjednuta filerima, glumica kaže da je njezin izgled rezultat samo majke prirode te da je ona protiv plastičnih operacija. 

Sandru ćemo uskoro gledati u novom filmu Bird Box koji ovih dana dolazi kina. Sandra je i na njegovoj premijeri u njemačkom Berlinu izgledala potpuno očaravajuće u svečanoj haljini koja joj je otkrivala jedno rame.

Podsjećamo, Sandra je lošim izgledom nedavno zabrinula svoje fanove, no čini se kako je riječ bila ipak samo o trenutnoj premorenosti i napornom rasporedu snimanja novog filma.  

Sve je zasjenila: Supruga Marina Čilića plijenila pažnju ljepotom na dodjeli stipendija

Severina otkrila tko je ''krivac'' za njezinu novu pjesmu: ''Slušao ju je danima...''

Bivša supruga slavnog glumca i dalje ima savršeno tijelo, ali i novog muškarca u životu