Sandra Bullock u ležernom je izdanju izašla na večeru s dečkom, no njeno umorno lice potaknulo je zabrinutost.

Galerija


Slavna američka glumica Sandra Bullock zabrinula je svoje obožavatelje nakon što je snimljena kako izlazi iz jednog američkog restorana, u društvu dečka Bryana Randalla.

Sandra Bullock (Foto: Profimedia)
Sandra Bullock (Foto: Profimedia)

Vezani članci Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Samo dva dana nakon što je zablistala, 61-godišnja glumica pokazala skroz drugačije lice Harrison Ford (Foto: Profimedia) Iza guste brade i izgubljenog pogleda krije se jedan od najvećih miljenika žena svih vremena

Naime, svi su primjetili njezino iscrpljeno i blijedo lice te velike tamne podočnjake. Fanovi su na društvenim mrežama zabrinuto komentirali kako njihova omiljena glumica izgleda umorno ili bolesno te kako nisu sigurni što se s njome događa, jer su naviknuti vidjeti je u skroz drugačijim i to puno boljim izdanjima.

Moguće da je u pitanju jednostavno umor ili naporan raspored snimanja psihološkog trilera "Bird Box", na kojem trenutno radi.

Sandra Bullock (Foto: Profimedia)
Sandra Bullock (Foto: Profimedia)

54-godišnja Sandra s Bryanom je u vezi tri godine, a zajedno odgajaju posvojenu djecu 8-godišnjeg Luisa Barda i 6-godišnju Lailu.