presretni su!

Zvijezda našeg hit showa na spektakularnom partyju otkrila spol djeteta koje čeka s lijepom suprugom, pogledajte fotke s raskošnog slavlja

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego +0 Sandi Pego Galerija

Sandi Pego i Cindy Šoštarić su na velikoj zabavi otkrili čekaju li sina ili kćer.

Naš poznati tiktokter Sandi Pego u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" je objavio sretnu vijest da će on i njegova supruga Cindy Šoštarić postati roditelji, a sada su na raskošnoj zabavi otkrili spol djeteta.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Nisu se ovome nadali! Emotivan završetak showa ''Ples sa zvijezdama'': Uplakani Pedro nije mogao govoriti, Valentina je dala kratku izjavu!

Za prijatelje i kolege su organizirali zabavu na otvorenom, a u velikom vrtu uz bazen postavili su niz ružičastih i plavih balona. Ivan Jarnec, Sandijev kolega iz "Plesa sa zvijezdama", na Instagram storyju je otkrio da će Pego i njegova Cindy dobiti sina.

"Danas saznajemo hoće li biti Duško ili Duška", napisao je Jarnec u videu na kojem je pokazao da im se na tulumu pridružilo još nekoliko kolega iz showa. Na zabavi su uz Jarneca bili Jelena Perić, Filip Vidović, Mario Ožbolt i Albina Grčić. Na Instagramu se javila i Albina, koja je također otkrila djelić atmosfere.

"Uskoro ću postat ćaća! Dobar je osjećaj, zbog količine posla još nisam toliko svjestan, čekali smo potvrdu da je sve dobro i čuvali smo vijest, ali je jako lijep osjećaj iskreno. Postat ću tata! Obožavam djecu i jako sam sretan i uzbuđen, baš sam jako sretan!“ kazao je Sandi za IN Magazin prije nekoliko dana.

Prepričao je i kako je izgledao trenutak kada mu je supruga Cindy rekla da je trudna.

"Dobio sam dvije kutije i otvorim ih i gledam unutra i vidim medu, pa test, i prvo nisam znao je li test za koronu, i drugo pitanje mi je bilo: 'Ne prankaš me?' U životu sam si rekao ako me zbog toga bude prankala neće završit dobro, samo mi nemoj to raditi“, prisjetio se kroz smijeh i dodao: "Suze su krenule, bio sam toliko ponosan, toliko sretan."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene