"postat ću ćaća!"

Sandi Pego ispričao kako je saznao da će postati otac, supruga mu je to priopćila na originalan način: "Suze su krenule"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 2 Sandi Pego Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 5 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 +10 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Galerija

Zvijezda showa "Ples sa zvijezdama", Sandi Pego, u zadnjoj je emisiji uživo otkrio da sa suprugom Cindy očekuje bebu. U ekskluzivnom razgovoru za IN Magazin Sandi je otkrio kako je reagirao kada je saznao da će postati otac, ali i koja je tajna njegova bračne idile i života koje do najsitnijih detalja dijeli s gotovo milijun vjernih pratitelja na društvenim mrežama.

Vladaru društvenih mreža i plesnog podija, Sandiju Pegi, stiže beba!

Pogledaj i ovo Sandi Pego ''Genijalni ste bili!'' Jedan od najuspješnijih domaćih tiktokera zbog showa koji je priredio dobio neočekivani kompliment: ''Jako si sladak!''

"Uskoro ću postat ćaća! Dobar je osjećaj, zbog količine posla još nisam toliko svjestan, čekali smo potvrdu da je sve dobro i čuvali smo vijest, ali je jako lijep osjećaj iskreno. Postat ću tata! Obožavam djecu i jako sam sretan i uzbuđen, baš sam jako sretan!“ kazao je Sandi za IN Magazin.

Prepričao je i kako je izgledao trenutak kada mu je supruga Cindy rekla da je trudna.

"Dobio sam dvije kutije i otvorim ih i gledam unutra i vidim medu, pa test, i prvo nisam znao je li test za koronu, i drugo pitanje mi je bilo: 'Ne prankaš me?' U životu sam si rekao ako me zbog toga bude prankala neće završit dobro, samo mi nemoj to raditi“, prisjetio se kroz smijeh i dodao: "Suze su krenule, bio sam toliko ponosan, toliko sretan."

A stiže li dečko ili curica?

"Nismo htjeli znat što je, nama je bitno da je zdravo. Sad, je li imam neke želje, pa nemam. Ako bude curica, bit će tatina curica, ako bude muško, bit će tatin muškarac, svakako će bit tatino nešto", zaključio je Sandi.

Otkrio je koja je tajna njegova bračne idile i života koje do najsitnijih detalja dijeli s gotovo milijun vjernih pratitelja na društvenim mrežama.

"Nije sve med i mlijeko, naravno da nije niti jedna veza med i mlijeko i mi to jasno dajemo do znanja, ali puno razumijevanja, puno razgovora", iskren je Sandi.

Ispričao je i kako je izgledao trenutak kad je shvatio da je Cindy žena njegova života.

"To se zapravo preispitivalo jedno vrijeme, ali iz jednog razloga - jer je predobra. Je li moguće da je netko tako dabar? Ali stvarno je i imam baš sreće što mi je žena", priznao je.

Potpuno je otvoreno progovorio i o zahvatu na koji se mnogi muškarci sve češće odlučuju, a to je transplantacija kose.

"To je danas kao kad mičeš madež, samo ljudi imaju te neke predrasude. Da nisam išao stvarno bih požalio jer već nakon 6-7 mjeseci sam vidio rezultate. Top mi je i mislim da bi svi trebali otići i riješi se toga", kaže.

"Ja mislim da je 2022. definitivno moja godina i sretan sam", zaključio je Sandi.

Cijeli intervju pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marija Miholjek - 1 Marija Miholjek Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +5 Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Nekad i sad Za omiljenu voditeljicu vrijeme kao da je stalo, a fotografije stare 16 godina probudile su joj lijepa sjećanja: "To je svjedočanstvo vremena koje je za nama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene