Bez posebnih zahtjeva

Saznali smo kamo je slavni Samuel L. Jackson pobjegao od rovinjske gužve

Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Video: IN Magazin) +0 Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Foto: IN Magazin) Galerija

Samuel L. Jackson odlučio je posjetiti Brijune.

Holivudski glumac Samuel L. Jackson i dio filmske ekipe koja radi na snimanju filma "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju, odlučili su se u pauzama snimanja maknuti iz gradske gužve i pobjeći na obližnje Brijune.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Profimedia) Sve je oduševila! Salma Hayek pohvalila se sklopljenim prijateljstvima iz Rovinja: "Hvala vam za svu ljubav"

Kako doznajemo, Samuel nije bio raspoložen za fotografiranje, ali  s društvom se na Brijune otputio redovnom brodskom linijom.

Otočje ih je oduševilo, unajmili su turistička vozila i uživali su u razgledavanju njegovih prirodih ljepota.

Legendarni glumac nije imao nikakvih posebnih zahtjeva, a tijekom dana možda mu se pridruži i Salma Hayek, doznaje Dnevnik.hr.

Samuel je na svom profilu na Instagramu, po dolasku u Hrvatsku, nahvalio njene ljepote milijunima obožavatelja i otkrio koliko ga je naša zemlja oduševila. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) +8 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput u Beogradu pokazala grudi, a zaručnik Nenad joj šalje cvijeće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene