Sve je oduševila!

Salma Hayek pohvalila se sklopljenim prijateljstvima iz Rovinja: "Hvala vam za svu ljubav"

Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i obožavatelji (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju +0 Salma Hayek (Foto: Profimedia) Galerija

Salma Hayek pohvalila se novim prijateljstvima iz Hrvatske i pokazala koliko joj znače obožavatelji i njihova potpora.

Holivudska ljepotica Salma Hayek koja trenutačno radi na snimanju svog novog filma "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju, na svom se profilu na Instagramu pohvalila novim, zanimljivim prijateljstvima sklopljenima u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva akcija! Pogledajte prve fotografije Salme Hayek s filmskog seta u Rovinju na kojem se nalaze najveće holivudske face!

Naime, Salma je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira dok u ruci drži sokola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Ona je baš kao i njezini kolege Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, koji također borave u Rovinju, glavna zvijezda tog istarskog grada, a obožavatelji je prate u stopu. Pogotovo oni najmlađi, koji nisu mogli odoljeti fotografiranju s omiljenom glumicom.

Tako su u jednoj od rovinjskih ulica prišli Salminom automobilu kako bi je zamolili za fotografiju i autogram. Video tog trenutka Salma je objavila kao Instagram priču i pokazala kako joj kratko druženje s obožavateljima nije teško palo.

"S nevjerojatnom djecom Rovinja" Hvala vam za svu ljubav", napisala je Salma.

Holivudska ekipa ovih je dana prošetala i rovinjskom tržnicom i pokazala veliki interes za hrvatske delicije i proizvode. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Lowe (Foto: Instagram) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) +5 Rob Lowe (Foto: Getty Images) Celebrity Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene