Salma Hayek pohvalila se novim prijateljstvima iz Hrvatske i pokazala koliko joj znače obožavatelji i njihova potpora.

Galerija


Holivudska ljepotica Salma Hayek koja trenutačno radi na snimanju svog novog filma "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju, na svom se profilu na Instagramu pohvalila novim, zanimljivim prijateljstvima sklopljenima u Hrvatskoj.

Vezani članci Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Pogledajte prve fotografije Salme Hayek s filmskog seta u Rovinju na kojem se nalaze najveće holivudske face! Ryan Reynolds (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Konačno: Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu prvi put snimljen na ulicama Rovinja!

Naime, Salma je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira dok u ruci drži sokola.

Ona je baš kao i njezini kolege Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, koji također borave u Rovinju, glavna zvijezda tog istarskog grada, a obožavatelji je prate u stopu. Pogotovo oni najmlađi, koji nisu mogli odoljeti fotografiranju s omiljenom glumicom.

Tako su u jednoj od rovinjskih ulica prišli Salminom automobilu kako bi je zamolili za fotografiju i autogram. Video tog trenutka Salma je objavila kao Instagram priču i pokazala kako joj kratko druženje s obožavateljima nije teško palo.

"S nevjerojatnom djecom Rovinja" Hvala vam za svu ljubav", napisala je Salma.

Holivudska ekipa ovih je dana prošetala i rovinjskom tržnicom i pokazala veliki interes za hrvatske delicije i proizvode. 

Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"