Samir Nurkić sprema se intenzivno za nastup na Supertalentu.

Galerija


Samir Nurkić oduševio je sviranjem harmonike. Žiri Supertalenta tako ga je podržao i poslao u prvu emisiju uživo gdje će ovaj talentirani mladić još jednom pokazati svoje umijeće na ovom instrumentu.

Vezani članci Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor zanjihao kukovima na vruće latino ritmove i vratio se u neke prošle dane Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Osam godina su svirali na ulici: Uspjeli su zaraditi toliko novca da su kupili novu kuću

''Pripreme su i fizičke i psihičke. Malo radim, malo se odmaram, malo meditiram. Kad kažem meditiram mislim da se opuštam uz glazbu, da opuštam mislim, kako bi sve došlo na svoje. Dosta vježbam, od 6 do 10 sati dnevno. Malo jesam umoran i ruke me malo bole, ali ne od instrumenta i glazbe jer to me odmara'', kazao je Samir koji ima veliku podršku obitelji.

''Žena mi je velika podrška. Ona je cijelo vrijeme uz mene, kao i naše dijete. Maleni cijelo vrijeme sluša i pleše, a onda se toliko umori da s lakoćom zaspi kada ga stavimo u krevet'', kazao je ovaj harmonikaš koji je otkrio i svojeg omiljenog člana žirija.

''Ne strepim od njihovih komentara. Ne bojim se, ali možda malo razmišljam što će reći Martina Tomčić. Svi su mi jako dragi, ali ipak izdvojio bih Janka. On mi je nekako prirastao srcu. Sviđa mi se njegovo mišljenje, fasciniraju nas isti kandidati, a i mislim da najbolje razumije stare umjetnosti i apstrakciju.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Posrnula pjevačica trijezna je 100 dana i više ne skriva novog dečka koji je poznat javnosti

Legendarni Izet nekad je bio izbacivač na plesnjacima, uozbiljio se tek s 36: ''Sram me tog razdoblja''

Rat bivših supružnika: Nobilo odgovorila dužnom Cetinskom! ''Ja sam platila porez, ne on''