Nije odustajao

Samir je strastveni harmonikaš, ali i strastveni romantik: Zbog ljubavi je napravio poprilično ludu stvar

Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Samir Nurkić (FOTO: Facebook) Samir Nurkić (FOTO: Facebook) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Samir Nurkić strastveni je harmonikaš, ali i zakleti romantik s kojim njegova djevojka uistinu uživa.

Samir Nurkić svoje je glazbeno umijeće pokazao na Supertalentu. Sjajan harmonikaš glazbu živi od najranije dobi kada je pjevao u zboru "Zagrebački mališani". Nedugo nakon toga sa svojih nepunih pet godina počinje svirati harmoniku te upisuje osnovnu glazbenu školu. U najvećem žaru nastavlja svoje glazbeno školovanje te se upisuje u srednju glazbenu školu, a potom upisuje i Muzičku akademiju u Puli.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Ipak, osim što je strastveni harmonikaš, strastveni je i romantik, pa je tako zbog ljubavi napravio prilično ludu stvar. ''Zbog svoje današnje izabranice koju sam do tada dva puta u životu vidio, a upoznao sam je u autobusu koji je vozio sudionike smotre folklora na kojoj sam svirao kao gost te doslovno razgovarao u ta dva puta 2-3 sata sa njom, u roku od 15 dana preselio sam se u njezin grad, i to u kuću preko puta njezine, 70 kilometara udaljeno od mjesta mojeg studija na koji sam redovno putovao. U Bujama sam živio skoro četiri mjeseca, dok gospođa nije popustila te se preselila sa mnom u Pulu da mogu nesmetano nastaviti živjeti i studirati'', otkrio je ovaj mladić u Supertalentu, a mi smo ga nazvali da provjerimo kako danas izgleda njihova ljubav, nakon što ju je osvojio.

Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Zajedno smo sedam godina. Imamo sina, a i drugo je dijete na putu. Nismo se još uvijek vjenčali, ali imamo u planu. Sada živimo u Zagrebu. Nisam odustao od toga da činim iznenađenja i lude stvari za nju, ali nije to temelj dobre veze. Danas je puno više potrebno ulagati u vezu. Najvažnije je kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme. Ja vam volim biti romantičan. Znao sam skuhati hranu, uzeti dekicu, posjesti svoju partnericu na skuter i odvesti je uz more. Večerali bismo uz šum mora'', govori nam Samir, koji je svjestan da žene vole ''frajere''.

Samir Nurkić (FOTO: Facebook) Samir Nurkić (FOTO: Facebook)

''Možda neke žene vole 'veće frajere', ali što to znači? Najveći je frajer onaj koji zna raznježiti ženu i nasmijati je. Frajerluk brzo prođe, a romantika je ključna. Uskoro svoju ljubav vodim na malu turneju po Balkanu. Nije nikada bila u Beogradu, Sarajevu, Podgorici i Skopju pa ćemo autom lagano krenuti na jedno putovanje i uživati sa sinom, dok ne dođe drugo dijete'', otkrio je zakleti romantik.

Samir Nurkić (FOTO: Facebook) Samir Nurkić (FOTO: Facebook)

Samir često ima gaže po različitim zabavama, privatnim feštama, a svirao je po Istri, Dalmaciji, u Švicarskoj… Nekada mu se zna dogoditi da mu guraju novac u harmoniku, a najveća novčanica koju je dobio bila je 500 eura. ''Potrošio sam ih na kuhinju (smijeh) jer sam je taman kupovao. Dok sam bio mlađi, trošio sam novac na putovanja i zabavu. Moja je nevjenčana supruga magistar financija, tako da je ona sada preuzela upravljanje novcem'', kroz smijeh nam je otkrio mladi harmonikaš.

Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene