Vara ju ili?

Na sav glas izjavljuje ljubav slavnoj pjevačici, a istovremeno izlazi s misterioznom brinetom?

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i nepoznata djevojka (Foto: Profimedia) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i nepoznata djevojka (Foto: Profimedia) Nepoznata djevojka (Foto: Profimedia) Nepoznata djevojka (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Galerija

Dečko Britney Spears, Sam Asghari, viđen je u društvu misteriozne djevojke.

Dečko pop-princeze Britney Spears, osobni trener i fitness instruktor, 25-godišnji Sam Asghari u vezi je s pjevačicom od 2016. godine, a na društvenim se mrežama stalno hvali time koliko se vole. 

Pogledaj i ovo Britney Spears Imaju li prave motive? Poznato je tko će voditi brigu o Britney Spears nakon razvoda, pomalo je bizarno zbog čega joj je ona potrebna!

Markantni Sam i 13 godina starija Britney upoznali su se na setu spota za njezinu pjesmu "Slumber Party", a šarmer nije gubio previše vremena, već je odmah pjevačici dao svoj broj. Na Britneyin poziv trebao se dobro načekati jer ga je nazvala tek pet mjeseci kasnije. 

Iako su njezini obožavatelji u početku bili jako zabrinuti da ju mlađahni model iskorištava radi novca i slave, par je i dalje zajedno te izgleda sretno kao i prvog dana. Barem sudeći prema njihovim objavama na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

305 with my Lioness ♥️ @britneyspears

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

S obzirom na to da je Apolon Sam upravo viđen kako usred bijela dana šeće s atraktivnom brinetom po Beverly Hillsu, odmah se počelo šuškati kako je počeo varati Britney. Misteriozna djevojka i Sam posjetili su Bristol Farms te prošetali pred objektivima paparazza, a činilo se i kako im uopće ne smeta što su privukli toliku pažnju. 

Djevojka je plijenila pozornost u kratkoj crnoj haljinci i visokim štiklama, dok je Sam prošetao u znatno ležernijem izdanju. 

Ako se nagađanja o još jednoj prevari u svijetu slavnih pokažu istinitima, bit će to dodatni  udarac za ionako posrnulu pop-princezu.

Naime, ova joj je godina već bila jako teška. Pjevačica se u travnju ove godine prijavila u kliniku za psihološku pomoć kako bi se lakše nosila sa životnim problemima. Između ostalog tu su suđenja s ocem Jamiejem koji je nedavno optužen da je zlostavljao njezina 13-godišnjeg sina Seana, ali optužbe su odbačene zbog nedovoljno dokaza. Također, od ovog tjedna njezin otac poslije 11 godina više nije njezin zakonski skrbnik, a to joj je postao 2008. nakon što je tijekom psihičkog sloma obrijala glavu i završila na liječenju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene