Britney Spears i Sam Asghari na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards

Galerija


Britney Spears (37) u petak je kao podrška 25-godišnjem dečku Samu Asghariju stigla na dodjelu nagrada Daytime Beauty Awards u Los Angelesu. Dok je sam stigao u sivom odijelu, Britney je nosila prekratku crnu haljinu u kojoj je djelovala kao da se ne osjeća ugodno.

Vezani članci Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Slavni par izgleda ludo zaljubljeno, no zlobnici tvrde da ju prezgodni trener iskorištava zbog novca Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Poslije emotivnog sloma pjevačica se odmara u društvu prekrasnog dečka uz kojeg je sve lakše

Isti takav dojam ostavila je i kad je pozirala pred okupljenim fotografima - smješak se jedva nazirao i nije djelovala ni najmanje raspoloženo, a fanove je poprilično zabrinulo što izgleda umorno, iscrpljeno i nezainteresirano. A nakon što su manje od minute pozirali na crvenom tepihu, Britney je svom menadžeru i Samu samo kratko rekla da smjesta želi otići od tamo i zaputila se prema automobilu.

No sve je jasno ako se uzme u obzir da Britney zadnjih mjeseci proživljava pravu dramu u privatnom životu.

Pjevačica se u travnju ove godine prijavila u kliniku za psihološku pomoć kako bi se lakše nosila sa životnim problemima. Između ostalog tu su suđenja s ocem Jamiejem koji je nedavno optužen da je zlostavljao njezinog 13-godišnjeg sina Seana, ali optužbe su odbačene zbog nedovoljno dokaza. Također, od ovog tjedna njezin otac poslije 11 godina više nije njezin zakonski skrbnik, a to joj je postao 2008. nakon što je tijekom psihičkog sloma obrijala glavu i završila na liječenju.

Najpoznatija domaća crnka ne prestaje pokazivati stražnjicu na fotografijama s egzotične destinacije