Ryan Reynolds je na Instagramu objavio videa s noćnog kupanja u Rovinju.

Galerija


Slavni američki glumac i miljenik pripadnica ljepšeg spola Ryan Reynolds na svom se profilu na Instagramu pohvalio odlaskom na noćno kupanje u Rovinju gdje snima film "The Hitman's Wife Bodyguard".

Vezani članci Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Pogledajte prve fotografije Salme Hayek s filmskog seta u Rovinju na kojem se nalaze najveće holivudske face! Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Dobro raspoloženi Ryan Reynolds na setu filma u Rovinju: Ni kiša mu ne smeta u snimanju napetih scena!

Ryan se nešto iza ponoći trebao okupati za potrebe snimanja, a time baš nije bio oduševljen. Za skok se pripremao nekoliko trenutaka, a na nogama je imao peraje. Nakon skoka u ledeno more otplivao je nekoliko metara, a nije izostala ni pokoja psovka.

"Hipotermija u Burberry odijelu", napisao je Ryan je u Instagram priči koju je podijelio s obožavateljima. 

Ryanu na snimanju društvo prave i holivudska legenda Samuel L. Jackson te lijepa Salma Hayek, koji ne prestaju hvaliti ljepote hrvatske obale, a oduševila ih je i šetnja rovinjskom tržnicom

Set se početkom svibnja iz Istre seli u centar Zagreba. 

Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice