Glumac Ryan Reynolds ponovno je oduševio fanove svojim humorom u Bottle Cap Challengeu.

Galerija


Holivudski glumac i jedan od najzgodnijih muškaraca današnjice, Ryan Reynolds poznat je po svojem odličnom smislu za humor. Izgradio je imidž dobrog tate crnog humora, a da je sklon vratolomijama ponovno je dokazao - uz pomoć jedne boce džina. 

Vezani članci Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) S interneta se uklanjaju fotke svadbe poznatog para zbog mjesta održavanja na kojem su se događali užasi Slika nije dostupna Jingle Hells: Remi Gaillard izazivao nevolje obučen u Djeda Božićnjaka

Ryan se uključio u viralni izazov koji je započeo taekwondo majstor Master Fa, a koji se zove Bottle Cap Challenge ili izazov s čepom boce. Prva holivudska faca koja se odazvala na izazov bio je Jason Statham. Nakon Stathama mnoge su se domaće i strane zvijezde okušale u izazovu, neki s više, a neki s manje uspjeha. 

Bit izazova je skinuti čep boce jednim udarcem noge. Logično, to je iznimno težak zadatak pa ga mnogi nisu uspjeli izvesti. 

Kako Reynolds u posljednje vrijeme ne propušta priliku za promociju svog džina, iskoristio je ovaj izazov ne bi li još malo izreklamirao vlastiti proizvod. Tako je Raynolds objavio svoju inačicu izazova, ponešto drugačiju od drugih snimaka, a njezin kraj bi vas mogao iznenaditi. 

Snimku je pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi, a mnogi su bili puni hvale za glumčev smisao za humor, kao i za marketing.

Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?