Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson objavljuju fotografije iz Rovinja.

Galerija


Snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju s najvećim holivudskim facama u punom je jeku, o čemu pišu i strani mediji.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović Nakon sprovodnog kiča Milana Bandića već je stvorena areola finalista u drugome krugu Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Holivudska faca stigla u Rovinj te nahvalila Hrvatsku milijunima obožavatelja, evo što je rekao

Glavne su zvijezde filma Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson, a oni sami dodatno su promovirali Hrvatsku na svojim društvenim profilima, na kojima ih prate milijuni obožavatelja.

70-godišnji Samuel prvi je prije nekoliko dana objavio fotografije Rovinja te nahvalio Hrvatsku uzduž i poprijeko. "Nova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa već na prvi pogled", napisao je uz fotografije glumac kojeg na Instagramu prati više od 4,8 milijuna ljudi.

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji koji su također nahvalili prirodne ljepote naše zemlje, ali i hranu.

A onda se oglasila i prelijepa Salma Hayek fotografijom na kojoj se u pozadini vidi najpoznatija rovinjska znamenitost, crkva sv. Eufemije, no u prvom je planu ipak glumica. Također, Salma je prije dva sata na Instagramu objavila i fotografiju s Ryanom pored koje je napisala "Bože, koliko je on visok".

Sada se napokon na društvenim mrežama oglasio i sam Ryan, koji slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera. On je na Instagram pričama objavio fotografiju sa svojim dvojnikom, i iako nam je jasno da je ona snimljena u Rovinju, Ryan nigdje nije spomenuo Hrvatsku.

Ipak, nadamo se kako će se to promijeniti za vrijeme njegova boravka ovdje, i ne samo u Rovinju, jer se nakon Istre set seli u Zagreb u sam centar grada.

Prelijepa Nicol iz "Ljepotica i genijalaca" na Instagramu prati samo dvije osobe, evo tko su one