Napokon se oglasio!

Prva fotografija iz Rovinja koju je Ryan Reynolds objavio na Instagramu i više će vas nego iznenaditi

Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Galerija

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson objavljuju fotografije iz Rovinja.

Snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju s najvećim holivudskim facama u punom je jeku, o čemu pišu i strani mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila fotografije Slavna glumica prvo se žalila na Hrvatsku zbog cajki u hotelu, no ipak joj se nešto svidjelo

Glavne su zvijezde filma Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson, a oni sami dodatno su promovirali Hrvatsku na svojim društvenim profilima, na kojima ih prate milijuni obožavatelja.

70-godišnji Samuel prvi je prije nekoliko dana objavio fotografije Rovinja te nahvalio Hrvatsku uzduž i poprijeko. "Nova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa već na prvi pogled", napisao je uz fotografije glumac kojeg na Instagramu prati više od 4,8 milijuna ljudi.

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji koji su također nahvalili prirodne ljepote naše zemlje, ali i hranu.

A onda se oglasila i prelijepa Salma Hayek fotografijom na kojoj se u pozadini vidi najpoznatija rovinjska znamenitost, crkva sv. Eufemije, no u prvom je planu ipak glumica. Također, Salma je prije dva sata na Instagramu objavila i fotografiju s Ryanom pored koje je napisala "Bože, koliko je on visok".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Sada se napokon na društvenim mrežama oglasio i sam Ryan, koji slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera. On je na Instagram pričama objavio fotografiju sa svojim dvojnikom, i iako nam je jasno da je ona snimljena u Rovinju, Ryan nigdje nije spomenuo Hrvatsku.

Ipak, nadamo se kako će se to promijeniti za vrijeme njegova boravka ovdje, i ne samo u Rovinju, jer se nakon Istre set seli u Zagreb u sam centar grada.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Ronald Sataić i Nicol Brekalo (Foto: Promo) Ronald Sataić i Nicol Brekalo (Foto: Promo) Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) +7 Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Celebrity Prelijepa Nicol iz "Ljepotica i genijalaca" na Instagramu prati samo dvije osobe, evo tko su one

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene