Ryan Reynolds u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Galerija


Holivudski glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu Ryan Reynolds prvi je put snimljen na setu filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", čije je snimanje ovih dana počelo u Rovinju.

Vezani članci The Hitmans Wifes Bodyguard u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Evo kako izgleda uništena riječka tržnica nakon uzbudljive potjere automobilima! Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Dobro raspoloženi Ryan Reynolds na setu filma u Rovinju: Ni kiša mu ne smeta u snimanju napetih scena!

Ryan je scene snimao s kolegom Samuelom L. Jacksonom, koji je već bio objavio nekoliko fotografija iz Hrvatske na društvenim mrežama i nahvalio je, baš kao i glumica Salma Hayek.

Glavne zvijezde filma bit će smještene u nekoliko najboljih rovinjskih hotela, a bit će im ponuđene samo istarske delicije. Filmski set osigurava oko 150 ljudi.

1. svibnja set se navodno seli u Zagreb, u muzej Mimara te na školsko igralište u Klaićevoj ulici.

Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja. Scene s Hayek, Jacksonom i Reynoldsom trebale bi biti snimane i u samom muzeju Mimara.

Producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, dio kadrova biti će snimljen i u ZET-ovim tramvajima, a spomenute lokacije neće se snimati tek zbog kadrova, već će biti kulise za spektakularne akcijske scene po kojima je poznat prvi nastavak filma.

Ludo zaljubljena pjevačica izmjenjivala nježnosti s  bratom blizancem dečka Lane Jurčević