Preslatki su!

Tko bi mu odolio? Holivudski zavodnik pokazao onu nježnu, očinsku stranu i oduševio obožavateljice

Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i njegova mama Donna (Foto: Getty) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) +0 Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Gosling prošetao je sunčanim Los Angelesom u društvu kćeri Esmeralde.

Holivudski miljenik žena Ryan Gosling još je jednom osvojio srca i simpatije svojih obožavateljica nakon što je uočen u šetnji s 4-godišnjom kćerkom Esmeraldom ulicama Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Eva Mendes "Mi to ne radimo" Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

38-godišnja zvijezda filma "La la land" u ležernom je izdanju prošetala s kćeri i uz onu zavodničku, pokazao svoju nježnu i toplu očinsku stranu.

Osim malenoj Esmeraldi, Ryan je otac i trogodišnjoj Amadi, a obje je dobio sa svojom dugogodišnjom djevojkom, prelijepom glumicom Evom Mendes.

Ryan i Eva u vezi su od 2011. godine, a ona je nedavno priznala kako je o majčinstvu počela razmišljati tek nakon što je upoznala njega.

"Dogodio mi se Ryan Gosling. Zaljubila sam se u njega. Nakon toga sam počela shvaćati smisao djece, odnosno poželjela sam imati njegovu djecu. Bio je to vrlo poseban osjećaj", izjavila je Eva u intervjuu za Women's Health i dodala kako im u odgoju kćeri pomažu i ostali članovi obitelji.

"Imamo sjajnu podršku ljudi oko sebe, Ryanove majke, moje majke, naših sestara. Ma imamo cijelo malo selo koje nam pomaže", otkrila je simpatična glumica.

Eva je zbog majčinstva uzela pauzu od glumačke karijere, no nedavno je priznala kako bi na snimanje filma sa suprugom uz sebe pristala bez razmišljanja.

Inače, ovaj holivudski par trudi se svoj privatni život držati u tajnosti, no tu i tamo otkriju pokoji detalj i tako razvesele svoje brojne obožavatelje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +2 Kate Middleton i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon tjedan dana čekanja: Kate Middleton i princ William napokon su upoznali nećaka Archieja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene