Poslastica za fanove

Godinama nije snimila film, ali sada najavljuje povratak? O snimanju s jednom posebnom osobom uopće ne bi razmišljala

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes voljela bi ponovno glumiti s Ryanom Goslingom.

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova upoznao se na snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine, a danas su ponosni roditelji dviju djevojčica.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Kako romantično! Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

Riječ je o prelijepoj 45-godišnjoj glumici Evi Mendes i 38-godišnjem glumcu Ryanu Goslingu za kojim uzdišu žene diljem svijeta. Nakon što je postala majka, Eva se rijetko pojavljuje u javnosti i karijeru je stavila na čekanje, no čini se da bismo je uskoro ponovno mogli gledati na filmskim platnima.

Naime, u intervjuu za Extra.com Eva je otkrila kako bi opet voljela raditi sa svojim sedam godina mlađim partnerom. 

Majka 4-godišnje Esmeralde i dvogodišnje Amade Lee izjavila je kako joj se ne žuri vratiti na posao ali da joj ponude ulogu u filmu s Ryanom, ne bi puno razmišljala.

"Apsolutno, da! Veselim se povratku na posao, nije da sad umirem od želje za snimanjem nekog filma, ali moralo bi to biti nešto posebno", izjavila je.

Eva ni sada ne sjedi potpuno besposlena kod kuće, već se bavi modnim dizajniranjem za New York and Company. Inspiraciju pronalazi u svojim kubanskim korijenima.

Iako svoj privatni život drži daleko od očiju od javnosti, plijeni pažnju gdje god se pojavi. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +7 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene