Eva Mendes voljela bi ponovno glumiti s Ryanom Goslingom.

Galerija


Jedan od najomiljenijih holivudskih parova upoznao se na snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine, a danas su ponosni roditelji dviju djevojčica.

Vezani članci Eva Mendes (Foto: Profimedia) Jedna od najljepših žena iskreno je priznala da ona i suprug imaju iste problema kao svaki drugi roditelj Eva Mendes (Foto: Profimedia) Zbog zgodnog supruga i djece povukla se iz javnosti, no ovaj put nije promakla fotografima

Riječ je o prelijepoj 45-godišnjoj glumici Evi Mendes i 38-godišnjem glumcu Ryanu Goslingu za kojim uzdišu žene diljem svijeta. Nakon što je postala majka, Eva se rijetko pojavljuje u javnosti i karijeru je stavila na čekanje, no čini se da bismo je uskoro ponovno mogli gledati na filmskim platnima.

Naime, u intervjuu za Extra.com Eva je otkrila kako bi opet voljela raditi sa svojim sedam godina mlađim partnerom. 

Majka 4-godišnje Esmeralde i dvogodišnje Amade Lee izjavila je kako joj se ne žuri vratiti na posao ali da joj ponude ulogu u filmu s Ryanom, ne bi puno razmišljala.

"Apsolutno, da! Veselim se povratku na posao, nije da sad umirem od želje za snimanjem nekog filma, ali moralo bi to biti nešto posebno", izjavila je.

Eva ni sada ne sjedi potpuno besposlena kod kuće, već se bavi modnim dizajniranjem za New York and Company. Inspiraciju pronalazi u svojim kubanskim korijenima.

Iako svoj privatni život drži daleko od očiju od javnosti, plijeni pažnju gdje god se pojavi. 

On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina