Russell Brand progovorio je o vlastitim osjećajima, usamljenosti i obitelji na koju je najponosniji.

Galerija Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) +3 Russell Brand (Foto: Profimedia)

Holivudski glumac i komičar Ruseell Brand priznao je da je patio od velikog manjka samopouzdanja i usamljenosti, i to kada je njegova karijera bila na vrhuncu, ali uz obitelj koju danas ima više se ne osjeća tako.

Vezani članci Dubravka Nemarnik - 1 Kako bi zaštitili djecu od seksualnog zlostavljanja trebamo stroži zakon: ''Loše je i da se osoba, koja je kazneno gonjena, nakon nekog vremena briše iz registra'' Postali roditelji Pogledajte što je uništilo ove mlade i lijepe ljude, više nikad neće biti isti

43-godišnji glumac koji danas ima dvoje djece sa suprugom Laurom Gallacher, otvorio se i progovorio kako se osjećao usamljeno i izolirano od društva početkom 2000-ih godina, unatoč tome što je bio okružen brojnim ljudima s kojima je radio.

Russell je tako priznao kako se osjećao tako prazno u trenucima kada je bio sam i kako je to razlog što je počeo uzimati drogu koja je samo pogoršala stvar. Danas je "čist" nakon odvikavanja od heroina i drugih droga i naučio je pronaći vlastiti mir.

"Možda je usamljenost jedan od modernih tabua, ljudi osjećaju sram zbog osjećaja usamljenosti. Bio sam stvarno usamljen sve donedavno. Mislim da usamljensot implicira osjećaj da nisi sretan u vlastitom društvu. Moje rješenje za taj problem bilo je uzimanje droga kada sam bio sam. No bilo je to samo privremeno rješenje", objasnio je Russell.

Priznao je i kako se uključio u određene grupe podrške, koje su mu dale osjećaj pripadnosti društvu, ali supruga Laura i dvije kćeri zapravo su mu promijenile život.

Iako je ponosan što je danas trijezan i što trenira jiu-jitsu, ulogom supruga i oca najviše se ponosi.

"Znate, ako se osjećate usamljeno, nemojte se sramiti, razmislite koje pozitivne korake možete poduzeti kako biste pripadali zajednici. Što vas zanima? Neke zastarjele metode poput odlaska u crkvu, grupe potpore i pomaganje drugima zaista pomažu. Volontiranje je također dobra stvar", poručio je Russell.

Russell je u braku sa suprugom Laurom godinu dana, a roditelji su jednoipolgodišnje kćeri Mabel i njezine sestrice koja je rođena u srpnju ove godine.

Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom Damir Josipović i Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Luka Nižetić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prestava Kurlani (Foto: Dnevnik.hr)

Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +6 Olivia Culpo (Foto: Instagram)

Holivudska glumica prekinula s dečkom pa utjehu pronašla u bivšem suprugu Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) +5 Jennifer Garner (Foto: Getty Images)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju