Supermodel Rosie Huntington-Whiteley na premijeri novog filma "Brzi i žestoki" oduševila izgledom.

Galerija


Supermodel Rosie Huntington-Whiteley (32) na premijeri novog filma "Brzi i žestoki" u kojem glumi njezin zaručnik, glumac Jason Statham (51), pojavila se u izazovnoj bijeloj haljini s visokim prorezom na nozi. 

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 3 U tangama mamila uzdahe dok je njezin zgodni muž i miljenik žena skrivao utrenirani torzo pod majicom Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

No nije pogled na vretene noge ove ljepotice ono što je na nju privuklo svu pažnju, već činjenica da manekenka nije ispod haljine nosila donje rublje. 

Prozirni obrubi haljine otkrili su tu malu tajnu svima, a fanovi su se naravno odmah oduševili ovim hrabrim modnim odabirom.

Zlatni holivudski par, Jason i Rosie upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers", a zaruke su potvrdili u siječnju 2016. godine kada se zanosna plavuša na crvenom tepihu pojavila s velikim dijamantnim prstenom.

2017. dobili su sinčića Oscara, a od tada do danas ostaju jedan od najstabilnijih holivudskih parova unatoč tome što je Jason od lijepe Rosie stariji dvadeset godina. 

Ne čudi stoga da je Rosie došla na premijeru filma podržati svog zaručnika. 

Filmska franšiza "Brzi i žestoki" kinodvorane puni već dugi niz godina, a u najnovijem nastavku osim Stathama glumi Dwayne "The Rock" Johnson. 

Turbulentni život filmske dive: Seksi Talijanka čedne naravi koja je završila na pornostranicama