Rosie Huntington-Whiteley i glumac Jason Statham jedan su od najstabilnijih holivudskih parova.

Galerija


Šuška se, šuška.

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Jedan od omiljenih parova uhvaćen u šetnji sa sinom, no lijepa mama nije izgledala baš sretno Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Oni su par u koji baš svi gledaju: Između njih je 20 godina razlike, ali to im nikad nije predstavljalo problem

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley i holivudski glumac Jason Statham jedan su od najstabilnijih holivudskih parova, unatoč činjenici da je među njima čak 20 godina razlike.

Podsjetimo, par se upoznao 2011. godine na setu filma "The Transformers", a zaruke su potvrdili u siječnju 2016. godine kada se zanosna plavuša na crvenom tepihu pojavila s velikim dijamantnim prstenom.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara.

A sve su glasnija šuškanja kako se par planira vjenčati na Novu godinu u svom domu na holivudskim brdima. Navodno se očekuje poprilično velika zabava s brojnim slavnim gostima, no kako par od samih početaka skriva svoju intimu, vjerujemo kako ni ovoga puta neće htjeti pričati o tome.

Ipak, 31-godišnja manekenka i 51-godišnji glumac s vremena na vrijeme na Instagramu podijele pokoju zajedničku fotografiju kojom samo potvrđuju koliko se vole.

Ona je nekada bila muškarac, a sada sa 69 godina ne odustaje od minica koje otkrivaju previše

Prije samo mjesec dana pozirali su nasmijani: Domaći par rastaje se nakon 15 godina braka?

Je li pretjerala s korekcijama? 54-godišnja miljenica publike pokazala zategnuto lice bez ijedne bore