Romeo Beckham uživa na romantičnom odmoru s djevojkom Mijom Regan, a zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Galerija


Nedavno su uživali u sunčanom odmoru u Italiji s njegovom obitelji, a onda se mlađahni Romeo Beckham zajedno s djevojkom Mijom Regan otputio u Cornwall kako bi sami uživali u romantici.

Vezani članci Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Mlađahni sin Davida Beckhama u vezi s glumicom iz hit-serije, slavna mama blagoslovila njegov odabir! Slika nije dostupna On nema brige – tatica i mamica sredili mu posao?

17-godišnji sin Davida i Victorije Beckham očito ne želi gubiti vrijeme i već je pronašao ljubav s vršnjakinjom, s kojom se hvali i na društvenim mrežama. Romeo je naime na profilu na Instagramu objavio snimke i fotorgafije iz idilične šetnje s Mijom, a pozirali su i u bazenu.

Da ovaj tinejdžerski par misli ozbiljno svjedoči činjenica da su u vezi već godinu dana, a on svoju ljubav nema potrebu skrivati, štoviše dijeli ju sa svojih 2,8 milijuna pratitelja. Mnogi su tako komentirali da je krenuo stopama 21-godišnjeg brata Brooklyna koji je u njegovim godinama također počeo javno izlaziti s djevojkama, a nedavno se zaručio s 25-godišnjom glumicom Nicolom Peltz.

Glasine o romansi 17-godišnjeg Romea ii preslatke Mije počele su kružiti početkom 2019. godine, nakon što im se ona pridružila na privatnoj obiteljskoj večeri. Osim što je Mia bila gošća obiteljske večere Beckhamovih, Romeo ju izvodi na večere u poznate londonske restorane, a ona dijeli njegove fotografije u pričama na društvenim mrežama.

Mia nije prva Romeova djevojka, u ožujku 2019. godine pisalo se kako ljubi britansku glumicu Mille Bobbie Brown s kojom je vezu bila odobrila i mama Victoria, no čini se kako je Mia ta koja je osvojila njegovo srce. 

A Mia se može pohvaliti da je prošlogodišnji ljetni odmor provodila u Hrvatskoj gdje je posjetila NP Krka i otok Brač, a fotografijama se pohvalila na profilu na Instagramu gdje ju prati 172 tisuće ljudi.

Ljetne radosti Todorićeve kćeri jedinice: Nasmijana se kupala u skrivenoj uvali, nije marila za znatiželjne poglede