I time se hvali

Ide bratovim stopama? Tek mu je 17, a s djevojkom već razmjenjuje nježnosti na romantičnom odmoru

Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo i Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Romeo Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Romeo Beckham uživa na romantičnom odmoru s djevojkom Mijom Regan, a zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Nedavno su uživali u sunčanom odmoru u Italiji s njegovom obitelji, a onda se mlađahni Romeo Beckham zajedno s djevojkom Mijom Regan otputio u Cornwall kako bi sami uživali u romantici.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 Svi kao jedan Beckhamovi u večernjem izlasku pokazali koliko su skladni, a ovakvi nisu mogli proći neopaženo

17-godišnji sin Davida i Victorije Beckham očito ne želi gubiti vrijeme i već je pronašao ljubav s vršnjakinjom, s kojom se hvali i na društvenim mrežama. Romeo je naime na profilu na Instagramu objavio snimke i fotorgafije iz idilične šetnje s Mijom, a pozirali su i u bazenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Da ovaj tinejdžerski par misli ozbiljno svjedoči činjenica da su u vezi već godinu dana, a on svoju ljubav nema potrebu skrivati, štoviše dijeli ju sa svojih 2,8 milijuna pratitelja. Mnogi su tako komentirali da je krenuo stopama 21-godišnjeg brata Brooklyna koji je u njegovim godinama također počeo javno izlaziti s djevojkama, a nedavno se zaručio s 25-godišnjom glumicom Nicolom Peltz.

Glasine o romansi 17-godišnjeg Romea ii preslatke Mije počele su kružiti početkom 2019. godine, nakon što im se ona pridružila na privatnoj obiteljskoj večeri. Osim što je Mia bila gošća obiteljske večere Beckhamovih, Romeo ju izvodi na večere u poznate londonske restorane, a ona dijeli njegove fotografije u pričama na društvenim mrežama.

Mia nije prva Romeova djevojka, u ožujku 2019. godine pisalo se kako ljubi britansku glumicu Mille Bobbie Brown s kojom je vezu bila odobrila i mama Victoria, no čini se kako je Mia ta koja je osvojila njegovo srce. 

A Mia se može pohvaliti da je prošlogodišnji ljetni odmor provodila u Hrvatskoj gdje je posjetila NP Krka i otok Brač, a fotografijama se pohvalila na profilu na Instagramu gdje ju prati 172 tisuće ljudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene