Zavodnik u nastajanju

17-godišnji sin slavnog para već mijenja cure kao na traci: Holivudsku glumicu ostavio je zbog ove plavuše

Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Mimi Moocher (Foto: Instagram) +0 Mimi Moocher (Foto: Instagram) Galerija

Romeo Beckham nedavno je proslavio 17. rođendan, no sin slavnog para Beckham već lomi ženska srca.

Ranije ove godine jednog od braće Beckham povezivalo se s holivudskom miljenicom Millie Bobbie Brown.

Pogledaj i ovo Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Prva ozbiljna ljubav Mlađahni sin Davida Beckhama u vezi s glumicom iz hit-serije, slavna mama blagoslovila njegov odabir!

Romeo James Beckham prije nešto više od 2 tjedna proslavio je 17. rođendan, no sin slavnog para Victorije i Davida Beckhama već neko vrijeme lomi ženska srca.

Tako su se u ožujku svi svjetski tablodi raspisali o tome kako ljubi mladu Britanku Millie Bobbie Brown koja je svjetski uspjeh postigla u seriji "Stranger Things" u ulozi Eleven, a navodno je prvo mama Victoria morala blagosloviti tu vezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

To nije bio problem, jer je dizajnerica navodno velika obožavateljica mlade holivudske nade, no čini se kako među parom nije išlo, jer je Romeo sada predstavio novu curu koju je već upoznao s roditeljima.

Njezino ime je Mia Mimi Moocher, a plavokosa slatkica potvrdila je vezu na dan njegovog 17. rođendana kad mu je javno čestitala na Instagramu. Ipak, ovo je prvi put da je par uhvaćen zajedno u javnosti.

Romeo ju je proteklog vikenda izveo na večeru s obitelji nakon što je Victoria predstavila svoju najnoviju kolekciju na prestižnom London Fashion Weeku. Također, mlađahni ljepotan koji neodoljivo sliči na svog slavnog tatu čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

I dok njegov stariji brat Brooklyn već neko vrijeme zabavlja javnost svojim ljubavnim odabirima, Romeu je Millie bila prva javna veza, a čini se kako nema namjeru skrivati niti novu djevojku. 17-godišnjak već ima milijune sljedbenika na Instagramu, bavi se tenisom te je dosad snimio nekoliko modnih kampanja, kao npr. onu za Burberry, a navodnoi ga je mama Victoria htjela vidjeti u tim vodama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

S 13 godina Romeo je odustao od nogometa, a David je kasnije izjavio kako mu je istovremeno bilo žao, ali i kako je odahnuo. Tenis se pokazao kao puno veća ljubav za mladog zavodnika koji je već trenirao s velikim imenima poput Andyja Murraya i Grigora Dimitrova, a društvene mreže prepune su mu fotografija s terena.

A hoćemo li o Romeu u budućnosti čitato kao o novoj teniskoj zvijezdi ili će poput Brooklyna biti slavan zbog burnih ljunbavnih odnosa, tek nam ostaje vidjeti. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 +4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Celebrity Nekad je bila velika zvijezda, a onda su uslijedili skandali i operacije pa danas više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene