Macronove su po izlasku iz zrakoplova u Agri, 170 km južno od New Dehija dočekale indijske plesačice.

Galerija


Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte u nedjelju su posjetili Taj Mahal, vječni spomenik ljubavi koji je sagradio mogulski car Shah Jehan za svoju voljenu suprugu Mumtaz Mahal.

Vezani članci Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty) Dvojica pijanih muškaraca jurila ispred kuće Brigitte i Emmanuela Macrona, htjeli su pregaziti pješake Slika nije dostupna Biografija Brigitte Macron otkriva sočne detalje iz života francuskog predsjednika

Romantičan bijeg francuskoga bračnog para uslijedio je drugoga dana Macronova posjeta Indiji čija je svrha ojačati još uvijek prilično krhke veze između Pariza i New Delhija, osobito na ekonomskom planu.

Macronove su po izlasku iz zrakoplova u Agri, 170 km južno od New Dehija dočekale indijske plesačice, a slavni spomenik ljubavi od bijelog mramora bio je, kako običaj nalaže u ovakvim prigodama, zatvoren za javnost.

Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty)
Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty)

Vodič je proveo Emmanuela i Brigitte Macron povijesnim mjestom izgrađenim u 16. stoljeću.

"Ovo je rajski vrt", uzviknula je uzbuđeno Brigitte Macron, diveći se građevini koja je nastajala punih 22 godina i vrtovima koji je okružuju.

Fotografije stranih čelnika ispred Taj Mahala nezaobilazan su dio njihovih službenih putovanja po Indiji.

Slika pokojne princeze Diane koja je 1992. sama pozirala ispred hrama ljubavi većini je ostala u najživljem sjećanju.

(Hina)

Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty)
Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty)