Troje (ni)je gužva?

Uhvatili je kako ljubi poznatu glumicu nakon što je pokazala novog dečka, a onda im se pridružio i on, paparazzi su snimili sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora i Taika Waititi u Sydneyju su se družili s Tessom Thompson, a paparazzi su ih snimili kako sve troje međusobno izmjenjuje strastvene poljupce.

Pjevačica Rita Ora (30) više ne skriva svojeg novog dečka, Oscarom nagrađenog redatelja Taikaja Waititija (45), s kojim je započela romansu nedugo nakon što je u veljači prekinula šestomjesečnu vezu s još jednim starijim redateljem, Romainom Gavrasom (39).

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Iako su tek na početku veze, sada su uhvaćeni u škakljivom trojcu s glumicom Tessom Thompson (37) na balkonu Taikaove vile u Sydneyju, u kojoj je on u nedjelju organizirao zabavu, kako doznaje The Sun.

Vidno pripiti, sve troje su međusobno izmjenjivali strastvene poljupce ne obazirući se na paparazze koji su sve zabilježili kamerama, a fotke su brzo obišle svijet.

Inače, pjevačica albanskih korijena s britanskim državljanstvom posljednjih nekoliko mjeseci boravi u Australiji, gdje je članica žirija showa The Voice. Tamo je i upoznala novozelandskog redatelja s kojim je u vezi još od ožujka ove godine, no ispočetka su se skrivali od javnosti, što je za britanski tabloid potvrdio izvor blizak paru.

Prije nego što su ulovljeni kako izmjenjuju poljupce s glumicom koju smo imali priliku gledati u filmovima o Thoru, snimljeni su u centru Sydneyja dok su se šetali prema jednom restoranu, a na ručku im se pridružio i sam Thor, odnosno glumac Chris Hemsworth (37) te njegova lijepa supruga Elsa Pataky (44).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene