Rita Ora objavila je na Instagramu fotografiju u ružičastom badiću kojim je istaknula svoju bujnu pozadinu pa se pohvalila kako uživa u Australiji.

Galerija


Pjevačica Rita Ora ovih je dana spojila ugodno s korisnim, i to na putovanju u Sydneyju, gdje sudjeluje kao članica žirija u jednom talent showu, a slobodno vrijeme koristi za uživanje na australskom suncu i plažama.

Vezani članci Rita Ora - 1 Poznata provokatorica drastično promijenila imidž, ali zasjenila su ga dva detalja koja su odmah svima upala u oči Rita Ora Na sve kritike uvijek odgovara fotkama u oskudnim izdanjima, a zamamnom figurom i ovoga je puta ostavila sve bez teksta

Jednim takvim vrućim prizorom 30-godišnja Rita počastila je svoje obožavatelje na Instagramu, gdje je objavila fotografiju u ružičastom badiću s tangicama koji je u prvi plan istaknuo njezinu bujnu pozadinu. Objavila je uz to i kratki video u crnom bikiniju koji joj je jedva prekrio grudi, što pjevačicu nije spriječilo da i taj prizor podijeli sa 16 milijuna ljudi koji ju prate.

Mnogima od njih nije se svidjelo njezino ponašanje, naročito u vrijeme kada je Velika Britanija bila u karanteni zbog pandemije koronavirusa, usred čega je ona organizirala veliku rođendansku zabavu u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku za to navodno ponudila pet tisuća funti. No sve je procurilo u javnost i nakon toga se Rita odlučila ispričati britanskoj javnosti, a morala je platiti i kaznu od deset tisuća funti.

Rita u Australiji trenutačno boravi sama jer je njezina ljubav s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom došla kraju nakon pola godine, i to jer se nisu mogli viđati koliko su htjeli zbog strogih mjera zaštite koje su i dalje na snazi zbog koronavirusa.

Šokantna transformacija rokera s burnom prošlosti: Višak kila potpuno je izmijenio njegov izgled, teško ga je prepoznati!

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti