Rita Ora prekinula je s Romainom Gavras jer se zbog mjera zaštita od koronavirusa ne mogu viđati često kao inače.

Galerija


Rita Ora (30) prekinula je vezu s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom nakon samo nešto više od šest mjeseci što su bili skupa. 

Vezani članci Rita Ora - 1 Poznata provokatorica drastično promijenila imidž, ali zasjenila su ga dva detalja koja su odmah svima upala u oči Rita Ora Na sve kritike uvijek odgovara fotkama u oskudnim izdanjima, a zamamnom figurom i ovoga je puta ostavila sve bez teksta

Kako piše The Sun, razlog njihovog raskida je što se zbog strogih mjera zaštite od koronavirusa ne mogu vidjeti često koliko bi htjeli, a sad je pjevačica još otputovala u Australiju gdje je će ostati mjesecima zato što je članica žirija glazbenog showa "The Voice". 

To je iznenadilo dio Ritinih obožavatelja jer su neki strani mediji prenosili Romainovu izjavu da su još zajedno. Ipak, The Sun tvrdi da su krivo prenijeli njegove riječi i da je francuski redatelj pokušavao objasniti da su odlučili ostati prijatelji nakon prekida. 

"Rita i Romain su odlučili raskinuti svoju romantičnu vezu zbog udaljenosti među njima, no ostat će bliski", rekao je izvor za britanski tabloid. Par je posljedni put viđen zajedno u studenom prošle godine. 

Trenutno se zbijaju šale na račun pjevačice jer je po dolasku u Sydney morala u obveznu karantenu na 14 dana u hotelsku sobu. Mnogi su komentirali da se nadaju da neće i tamo imati problema sa zakonom kao što je u Velikoj Britaniji zbog rođendanske zabave i da neće tulumariti dok je tamo. 

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Skinula se u sićušni bikini, ali svima je za oko zapeo modni dodatak koji se rijetkima sviđa, komentari su ružni