Rita Ora objavila je nekoliko fotografija s ljetnog odmora koje malo toga ostavljaju mašti.

Galerija


Britanska pjevačica kosovskih korijena 28-godišnja Rita Ora ovo je ljeto bila poprilično zaposlena. Raspored joj je bio popunjen brojnim nastupima, između ostalog jedan je koncert održala i u Zadru, no ipak uspjela je pronaći vremena i za sebe i uživanje u ljetnim radostima.

Nekoliko mjeseci kasnije iliti ovih dana, Rita se odlučila prisjetiti ili pohvaliti kako kako joj je bilo pa je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija u minijaturnim bikinijima koje malo toga ostavljaju mašti.

Rita je pokazala da je uživala grčkom Kranidiju gdje je odsjela u luskuznom hotelu s bazenom, na jahti te u grčkim prirodnim ljepotama.

"Zašto nisam prije objavila ove fotografije od ljetos nikad neću znati. Na 16-satnom letu sam iz Dubaija za Los Angeles i gledala sam fotografije i pomislila kako moram podijeliti kako je lijepo u Grčkoj. Super sam se provela i stvarno sam blagoslovljena što su ljudi oko mene dragi i dobri. Ništa nije bolje nego raditi ništa na odmoru. Ne posve ništa jer sam morala svratiti do Berlina na nastup ali odmah sam se vratila u ovu vilu", napisala je Rita uz objavljene fotografije.

Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"