Rita Ora na svom je profilu na Instagramu komentirala nastup u Hrvatskoj pri čemu joj se, slučajno ili namjerno, potkrala jedna poveća greška.

Galerija


Komentari i dojmovi o koncertu Rite Ore u Zadru ne stišavaju se posljednja dva dana, a sada se i ona sama o istom oglasila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Ministar zdravstva Vili Beroš Javio se šef zadarskog stožera koji kaže da je Vili Beroš u kafiću ostao dužan: "Ja sam dodao te dvije kune!" Rita Ora (Foto: Getty Images) Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima

"60.000 u Hrvatskoj, hvala vam, bilo mi je sjajno. Hvala i Juraju Zigmanu za posebnu kreaciju na kojoj su bili ispisani svi moji singlovi", napisala je Rita.

Ono što je zbunilo njezine hrvatske fanove je upravo navedena brojka od 60 tisuća, jer je njezin koncert u zadarskoj Dvorani "Krešimir Ćosić" pratilo oko 5 i pol tisuća gledatelja.

"Koliko je bilo ljudi", "Kako je mogla gulati, točku je stavila iza nule", "Čisto sumnjam da je pogriješila", "Bilo je 6 tisuća, krivo je napisala", neki su od komentara zbunjenih obožavatelja.

Je li došlo do slučajne ili namjerne pogreške nismo sigurni, ostaje nam tek vidjeti hoće li pjevačica ispraviti taj podatak.

Rita je inače u Zadru pjevala 55 minuta, za što je dobila 1,7 milijuna kuna, a nakon njezina nastupa Grad je izgubio 724.110 kuna, čemu svjedoči danas objavljeno preliminarno financijsko izvješće

Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke