Dobra je i s Harryjem!

Otkriveno novo prijateljstvo Meghan Markle i slavne pjevačice koja tajno živi u Londonu već godinu dana

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i princ Harry (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna i princ Harry (Foto: Getty Images) Rihanna i princ Harry (Foto: Getty Images) Rihanna i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle Rihanna (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i Rihanna navodno su postale prijateljice nakon što se pjevačica u tajnosti preselila u London prije godinu dana.

Britanski mediji prenose kako je 31-godišnja pjevačica Rihanna nakon preseljenja u London našla novu blisku prijateljicu, i to ni više ni manje nego u 37-godišnjoj vojvotkinji Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Rihanna i Meghan imaju slične interese, zapravo imaju sličan modni ukus i stil, a zajednička im je i želja da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Naletjele su slučajno jedna na drugu nekoliko puta prije nego što je Meghan postala planetarno popularno i imale su nekoliko zajedničkih poznanika u Hollywoodu koji su ih nedavno ponovno povezali", ispričao je neimenovani izvor za Radar.

Podsjećamo, Meghan se iz SAD-a preselila u London nakon što se 2018. godine udala za princa Harryja, dok je Rihanna prije mjesec dana sve iznenadila otkrivši kako u glavnom gradu Velike Britanije živi već godinu dana.

Pjevačica je za The New York Times izjavila kako se htjela pritajiti i uživati u anonimnosti. Ako se prisjetimo kruga Meghaninih slavnih prijateljica koji uključuje glumice Priyanku Chopru i Katharine McPhee, odvjetnicu Amal Clooney i tenisačicu Serenu Williams, možemo samo zaključiti kako se Rihanna savršeno uklapa na taj popis.

Njezini britanski obožavatelji vijest o Rihanninu preseljenju dočekali su s uzbuđenjem, naročito nakon što je nedavno podijelila selfie na kojem su uočili vrećicu iz jednog tamnošnjeg supermarketa. Bilo je to pomalo šokantno za R'n'B zvijezdu čija se imovina procjenjuje na 260 milijuna dolara, da kupuje u jednoj od lokalnih trgovina.

"Iskreno, nisam nikad mogao ni pomisliti da ću vidjeti Rihannu i vrećicu iz lokalne trgovine na istoj fotografiji", rekao je jedan od obožavatelja.

Inače, Rihanna i princ Harry posljednji su se put u javnosti družili u prosincu 2016. godine na njezinu rodnom Barbadosu, gdje je održana Međunarodna konvencija o HIV-u, a tamo su snimljeni kako izmjenjuju zagrljaje i intenzivno se druže.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene