Ricky Martin i Ywan Yosef dobili su sina Renna i objavili njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Galerija


Moramo priznati da očinstvo jako dobro stoji Rickyju Martinu i njegovu suprugu Jwanu Yosefu, koji su nedavno dobili četvrto dijete, sina Renna.

Vezani članci Koronavirus Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu Brza mama Mama postala hit na internetu zbog snimke na kojoj brzom reakcijom spašava bebu od pada

Ponosni tata Ricky Rennovu je prvu fotografiju podijelio s obožavateljima na svom profilu na Instagramu, a s njima pozira i Ywan.

"Rođen je naš sin Renn Martin-Yosef", napisao je 47-godišnji Ricky uz preslatku fotografiju.

Vijest da čekaju dijete, koje im je rodila surogat-majka, objavio je prije mjesec dana, a koliko mu znači obitelj, pokazao je u govoru zahvale na dodjeli nagrade National Visibility, na koju je stigao u pratnji supruga.

"Jwane, ne vidim te sada, ali volim te. Moji prekrasni blizanci Valentino i Matteo također su ovdje, volim vas sa svim svojim srcem. Lucia, moja djevojčica, ostala je kod kuće s bakom, ali ona je također svjetlo mog života. I usput rečeno, moram vam obznaniti da smo trudni, čekamo dijete", izjavio je te večeri.

Ricky i Jwan potvrdili su vijest da su braku u siječnju prošle godine.

Ricky je 90-ih je godina slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Svojim glazbenim hitovima osvajao je top-ljestvice, a uz to i srca obožavateljica. Sve do jednog dana, točnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako su se u tajnosti vjenčali.

Latino zavodnik za kojim su ludjele žene diljem svijeta dugo je skrivao da je gay, a zanimljivo je kako je čak 14 godina bio u turbulentnoj vezi s meksičkom TV zvijezdom Rebeccom de Albom. Kada se 2000. godine počelo spekulirati o njegovoj seksualnosti, glazbenik je sam dodatno potpalio glasine kada je u intervjuu za The Mirror izjavio sljedeće: "Mislim da nikome ne trebam otkrivati jesam li gay ili nisam ili s kim sam spavao, a s kim nisam."

Tek desetljeće kasnije Ricky je javno priznao svoju seksualnu orijentaciju. "S ponosom mogu reći da sam homoseksualac. Vrlo sam sretan što sam to što jesam. Godine u tišini učinile su me samo još snažnijim te pokazale da prihvaćanje dolazi iznutra. Ta mi je istina dala snage za emocije za koje nisam ni znao da postoje", otkrio je tada.

Zbog ove žene na pozornici Davor Bilman je zanijemio: Pokazala je svu ljepotu ženskog tijela!