nakon dvije godine

Martin se u tajnosti vjenčao! Poznati pjevač ne krije sreću: "Osjećaj je sjajan"

Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) Galerija

Ricky Martin i njegov partner Jwan Yosef uplovili su u bračnu luku. Sretnu vijest svijetu su otkrili sasvim slučajno.

Godinu dana nakon što su pale zaruke latino zavodnik Ricky Martin uplovio je u bračnu luku s partnerom Jwanom Yosefom. Iako se o njihovu vjenčanju nagađalo mjesecima, slavni par odlučio je sve iznenaditi, pa je ceremoniju organizirao u tajnosti.

Pogledaj i ovo Ricky Martin i Jwan Yosef "nakon pomnog razmatranja..." Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

Da su svoj odnos podigli na višu razinu, pjevač je otkrio sasvim slučajno tijekom premijere TV serije American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea u kojoj Martin tumači lik D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera.

"Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac", izjavio je Martin na crvenom tepihu.

Najavio je također da će uskoro organizirati i veliko slavlje kako bi dostojno proslavili svoju ljubav.  "Bit će to tipična trodnevna zabava, večera, ponovljena ceremonija, zabava i oporavak", izjavio je kroz smijeh Ricky, a njegovu izjavu prenosi The Sun.

Ricky i Jwan zajedno su od 2016. godine, a u studenom iste godine par se i zaručio. Novopečeni supružnici od samog početka veze zajedno brinu o Martinovim 9-godišnjim blizancima Matteu i Valentinu.

 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene