Ricky Martin i njegov partner Jwan Yosef uplovili su u bračnu luku. Sretnu vijest svijetu su otkrili sasvim slučajno.

Galerija


Godinu dana nakon što su pale zaruke latino zavodnik Ricky Martin uplovio je u bračnu luku s partnerom Jwanom Yosefom. Iako se o njihovu vjenčanju nagađalo mjesecima, slavni par odlučio je sve iznenaditi, pa je ceremoniju organizirao u tajnosti.

Vezani članci Vjenčanje za pamćenje Ne treba im puno: Slovenka s hrvatskom adresom i Amerikanac organizirali vjenčanje usred pandemije Vjenčanje u doba koronavirusa, ilustracija Sudbonosno "da" kazali su na granici dviju država, odvojeni bijelom vrpcom i na distanci: "Nismo željeli mijenjati zakazani datum"

Da su svoj odnos podigli na višu razinu, pjevač je otkrio sasvim slučajno tijekom premijere TV serije American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea u kojoj Martin tumači lik D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera.

"Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac", izjavio je Martin na crvenom tepihu.

Najavio je također da će uskoro organizirati i veliko slavlje kako bi dostojno proslavili svoju ljubav.  "Bit će to tipična trodnevna zabava, večera, ponovljena ceremonija, zabava i oporavak", izjavio je kroz smijeh Ricky, a njegovu izjavu prenosi The Sun.

Ricky i Jwan zajedno su od 2016. godine, a u studenom iste godine par se i zaručio. Novopečeni supružnici od samog početka veze zajedno brinu o Martinovim 9-godišnjim blizancima Matteu i Valentinu.

 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on